GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2003, 08:33   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Spain
Posts: 9
Member: 7945
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy 3310 that switches off when findinig network


Hi!

Well, I have a 3310 that gets itself off when findind network. I get this problem in 900mhz and in 1800mhz

I tried to remove L511, and the problem still persists.

Any idea? Maybe changing P.A. or rehotting COBBA?


Thx in advance.

Best regards
  Reply With Quote
Old 12-11-2003, 14:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2003
Age: 64
Posts: 807
Member: 39601
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Mainly it is power drop problem it maybe due to rusted or dirty
battery connectors , failed battery, and commonlly from a
Power-Ampl. failier during transmision.
  Reply With Quote
Old 12-12-2003, 19:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
hakima's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2,895
Member: 33804
Status: Offline
Thanks Meter: 22
I think U must change PA!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 12-12-2003, 19:26   #4 (permalink)
No Life Poster
 
vule's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Radiometer Medical ApSBrønshøj
Age: 49
Posts: 721
Member: 10854
Status: Offline
Sonork: 1578988
Thanks Meter: 3
or ant sw...

BR

Vule
  Reply With Quote
Old 12-12-2003, 19:50   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: MAD
Age: 48
Posts: 483
Member: 13545
Status: Offline
Thanks Meter: 2
PA problem change it and every thing will be OK...



------------------------
MrHazeem
  Reply With Quote
Old 12-12-2003, 20:07   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2003
Location: india
Age: 51
Posts: 56
Member: 43692
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yes mrhazeem is right follow him change p.a.
  Reply With Quote
Old 12-13-2003, 01:46   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Hungary
Posts: 169
Member: 3470
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Hi

Medz reply is right....battery, PA.

or rehot Hagar...

Regards NePrOm
  Reply With Quote
Old 12-13-2003, 09:26   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 74
Member: 44386
Status: Offline
Thanks Meter: 0
try to remove r301 to r217,r217 remove to r301.remove both its works best regards
  Reply With Quote
Old 12-13-2003, 12:42   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2,893
Member: 31246
Status: Offline
Thanks Meter: 54
change your PA, nothing else.
  Reply With Quote
Old 12-13-2003, 23:19   #10 (permalink)
No Life Poster
 
vule's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Radiometer Medical ApSBrønshøj
Age: 49
Posts: 721
Member: 10854
Status: Offline
Sonork: 1578988
Thanks Meter: 3
@ [email protected]: On what drugs You are??? Do u know what signal is on R301??? I'm reading Your posts for a longer time but all of them are pure nonsense... We are here to help people or learn from others, not to fool them around...

I have doubts about that You have ever take a look inside of mobile phone...

BR

Vule
  Reply With Quote
Old 12-14-2003, 11:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
baraka42's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: india
Age: 61
Posts: 1,477
Member: 14578
Status: Offline
Thanks Meter: 829
check v.b. at c.575 or put jumper wire from v.b. to c. 575 or pa.
w.b.r.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5510 switch off when searching network prezes Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-07-2004 17:36
3310 switches off when logging to network... Dream gsm Nokia Hardware & Hardware Repair 8 04-28-2004 18:06
L7389 switch off when find network Morris Hardware Repair by brands 0 06-10-2002 11:05
Nokia 3310 Switches off when u want to call ARC Nokia Hardware & Hardware Repair 4 02-24-2002 21:22
3310 switch off when make call, but battery 2 segments Vicky Nokia Hardware & Hardware Repair 2 02-05-2002 17:01

 



All times are GMT +1. The time now is 06:20.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14095 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO