GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2006, 14:07   #1 (permalink)
No Life Poster
 
a2b2t's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: IN THIS WORLD
Age: 51
Posts: 721
Member: 214516
Status: Offline
Thanks Meter: 86
how to unlock v360 with test point


hi how can i unlock v360 with test point please tell me step by step thanks
  Reply With Quote
Old 07-17-2006, 17:47   #2 (permalink)
Freak Poster
 
cellectro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: always trying
Age: 49
Posts: 407
Member: 73310
Status: Offline
Thanks Meter: 3
open shield, i do mine mini grinder, locate tp, connect cable, then tp, then bat, search sc and the rest is easy
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 09:18   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: malaysia
Age: 37
Posts: 18
Member: 39925
Status: Offline
Thanks Meter: 0
why i use testpoint to unlock,then the phone can not on already?
the v360 is from aus one...

any solution?
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 14:01   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: TUNISIA
Age: 43
Posts: 61
Member: 38025
Status: Offline
Thanks Meter: 4
CONNECT TP exactly like the schema then power on then use search after finding the phone disconnect tp then unlock then wait about 1 min to begin unlocking phone
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 14:57   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Luc+Luc's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Bosnia, Kiseljak
Age: 38
Posts: 590
Member: 85694
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Do we need some special cable for TP?
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 16:52   #6 (permalink)
No Life Poster
 
a2b2t's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: IN THIS WORLD
Age: 51
Posts: 721
Member: 214516
Status: Offline
Thanks Meter: 86
please tell mi ho can i open v 360 i am rying but useless i have opend 4 patch or screws and from lower white part of mobile but fail to open body please help mi
where is secret
thanks
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 17:26   #7 (permalink)
No Life Poster
 
a2b2t's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: IN THIS WORLD
Age: 51
Posts: 721
Member: 214516
Status: Offline
Thanks Meter: 86
hi it is difficult to separate shield from the body which method is easy to cut the shield and also when test point is conected how can i put the bettery very strange how tell mi please
  Reply With Quote
Old 07-18-2006, 17:32   #8 (permalink)
Freak Poster
 
cellectro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: always trying
Age: 49
Posts: 407
Member: 73310
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i use mini grinder where tp is located, then the rest is easy
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 16:27   #9 (permalink)
No Life Poster
 
a2b2t's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: IN THIS WORLD
Age: 51
Posts: 721
Member: 214516
Status: Offline
Thanks Meter: 86
hi i tried to open the shield but failed now my mobile v360 is without service .what is the solution
please help mi
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 06:22   #10 (permalink)
Freak Poster
 
cellectro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: always trying
Age: 49
Posts: 407
Member: 73310
Status: Offline
Thanks Meter: 3
@a2b2t some unlockings are like playing chess,be patient and think, with difficult tp phones i just make a plan to unlock it,take it slow,it works
  Reply With Quote
Old 07-21-2006, 01:26   #11 (permalink)
No Life Poster
 
ebu mohammed-emin's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: The Arrivals
Posts: 1,436
Member: 263993
Status: Offline
Sonork: 100.1612432
Thanks Meter: 173
take one kabel to gnd best from the energy(strom) kabel
and aded one nadel to the kabel
tuch the nadel to the testpoint
putt the batery to his plase and search after
remove the nadel and press unlock via testpoint
wait little bit phone unlock ok
Attached Images
File Type: jpg V360.jpg (102.3 KB, 487 views)
  Reply With Quote
Old 07-21-2006, 11:50   #12 (permalink)
No Life Poster
 
J-lock's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Melbourne , AUS
Age: 44
Posts: 881
Member: 40451
Status: Offline
Sonork: 100.1580450
Thanks Meter: 73
can we use hot air station to open the shild ...?or just the gringer ist best idea, im asking cose i never have unlockin that phones
  Reply With Quote
Old 07-21-2006, 20:39   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Member: 305743
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by J-lock
can we use hot air station to open the shild ...?or just the gringer ist best idea, im asking cose i never have unlockin that phones
Hi everybody You can use charp cutting , hot air station or gringer but the must important here is to be very careful to what are you doing because w/o precaution you can get differente result
good luck
  Reply With Quote
Old 07-22-2006, 09:11   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 47
Posts: 1,184
Member: 95476
Status: Offline
Thanks Meter: 184
chek pictur of test poin and you have......
  Reply With Quote
Old 07-23-2006, 19:51   #15 (permalink)
Freak Poster
 
zakovb's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: russia georgia
Age: 39
Posts: 389
Member: 32589
Status: Offline
Thanks Meter: 4
ok my friend can you help me....???
if i solder very small wire to the test point BUT where to i connect the other end of wire to GND?? where is GND...please explain thank you
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to unlock c81 with test point mobayk S-Gold Based Phones 2 02-26-2009 10:13
how to repair gdfs with test point ruvanw1979 SETool2 3 07-29-2008 13:27
how to unlock v3xx with test point???? abdelhak_gsm Smart-Clip 17 04-07-2008 19:42
How To Unlock C60 Without Test Point ??? wintesla E-Gold Based Phones 2 08-12-2004 22:29
How to Unlock C62 without test point? it's Urgent help plz ... the_frightener NON Siemens Brand (ODM Phones) 4 08-05-2004 07:06

 



All times are GMT +1. The time now is 02:52.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17244 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO