GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2008, 05:24   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Member: 815312
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Need Help: Problem with V3i. Im stuck with this image: R479_G_08.B5.10R.


Hi,
I tried to flash my stock motorola V3i with RSD Lite V4.2 but now my motorola is stuck at the logo: Boot Loader 0A.30. SW Version: R479_G_08.B5.10R. Phone code sig error. I just wanna put it in normal mode( I wanna put the original firmware). What should I do to make it work normaly. I didnt do any backup.
Thank you folks!
By the way, im new in all this flash so let me know in details what should I do.
Thank you
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to frank358fr For This Useful Post:
Old 07-16-2008, 15:05   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Brazil
Age: 35
Posts: 10
Member: 796223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Friend, you have a tool as SmartClip? Try running a flash R47A_G, this happens when trying to run a version of flash different from the original phone.

Ex: The version is R479 and runs up R47A.

I hope help you.
  Reply With Quote
Old 07-16-2008, 16:51   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Member: 815312
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Do you have a link where I can download it?
Thank you
  Reply With Quote
Old 07-16-2008, 19:23   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Brazil
Age: 35
Posts: 10
Member: 796223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thumbs up

Friend,

Here: http://rapidshare.com/files/13016666...Flash.rar.html
  Reply With Quote
Old 07-17-2008, 22:54   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Member: 815312
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thanks I have another question: How I can charge my battery when my phone have this screen? Because when I pluged it on the wall the battery dont charge so right now I do not have any more battery on the cell! What should I do.
Thanks
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 14:08   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Brazil
Age: 35
Posts: 10
Member: 796223
Status: Offline
Thanks Meter: 1
You can place the charger and leave charging that the battery will charge normally. Leave some two hours charging and try to do the process of flash.

  Reply With Quote
Old 08-01-2008, 23:51   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Member: 815312
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by fonelandia View Post
I tried this version but its still failed. What should I do now!! I need help!!!
  Reply With Quote
Old 08-06-2008, 08:31   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: ************
Age: 32
Posts: 271
Member: 567351
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Quote:
Originally Posted by frank358fr View Post
I tried this version but its still failed. What should I do now!! I need help!!!
you know what was the original version your phone have before you flash anything?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
V3i R479_G_08.B5.xx LP0024 Full Flash needed, Please help Phantom Motorola P2k 0 01-12-2010 12:18
Need help on Cyclone Box, Im newbie in this box johncarlo Cyclonebox 2 07-18-2009 06:32
Need V3i ver R479_G_08.B5.85R! adzinmobile Motorola P2k 11 02-20-2008 07:41
V3i 0A.30 R479_G_08.B5.86R Flash File in RSD LITE badly needed..., Viga_10 Smart-Unlocker 2 10-13-2007 12:56
R479_G_08.B5.10R brandingfree **NEW** BioKelly Motorola P2k 11 11-24-2006 12:55

 



All times are GMT +1. The time now is 00:12.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33145 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO