GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2009, 01:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
chatfan's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: ~ WHERE IS MADE THE BEST RUM ~
Posts: 1,059
Member: 866321
Status: Offline
Sonork: 100.1581211
Thanks Meter: 240
Donate money to this user
LG KP from Movistar Spain....help


Hello dudes, just wondering if exist a way to unlock this model KP100 for free, I mean, without using Vygis or any other professional box.

I have boxes to make interface + KG800 RJ45 cable....

no ideas?

TIA
  Reply With Quote
Old 07-22-2009, 02:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
omega-telecom's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ALGERIA (oran city)
Age: 45
Posts: 248
Member: 227959
Status: Offline
Sonork: 100.1589050
Thanks Meter: 254
hi
this model supported only by box like infinity-polar2-furious...ect ,but not with free software you need box for unlock or flash

br omega-gsm
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to omega-telecom For This Useful Post:
Old 07-22-2009, 02:09   #3 (permalink)
No Life Poster
 
chatfan's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: ~ WHERE IS MADE THE BEST RUM ~
Posts: 1,059
Member: 866321
Status: Offline
Sonork: 100.1581211
Thanks Meter: 240
Donate money to this user
flash

OK, it's possible by flashing usin GSM Multi Flasher? where is DLL and flash?, of course, if by flashing I can unlock it.


Quote:
Originally Posted by omega-telecom View Post
hi
this model supported only by box like infinity-polar2-furious...ect ,but not with free software you need box for unlock or flash

br omega-gsm
  Reply With Quote
Old 07-22-2009, 02:22   #4 (permalink)
No Life Poster
 
karurosu316's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Colombia
Age: 41
Posts: 554
Member: 452143
Status: Offline
Thanks Meter: 161
Only box Friend............................................ ..................
  Reply With Quote
Old 07-22-2009, 02:46   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: Hate stupidity
Posts: 1,907
Member: 904530
Status: Offline
Thanks Meter: 517
not only
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=785905
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Major-T For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[07-10-09] Unlock iPhone 2G/3G/3GS from Movistar Spain ! UnlockBase.com UnlockBase 0 10-07-2009 19:02
Unlock by IMEI iPhone 2G/3G/3GS from Movistar Spain UnlockBase.com Main Sales Section 0 10-07-2009 18:51
GRundig g600i from movistar spain chaos_z Various 1 08-25-2008 14:50

 



All times are GMT +1. The time now is 02:24.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.13824 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO