GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2007, 10:56   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 24
Member: 519025
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Unlock LG KU 580 is it possible?


hello i want to kown if there is solution for unlock lg ku580 orange france, i have furiuos box ust pro 2 for that if possible,
? thanks
  Reply With Quote
Old 04-20-2008, 23:28   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mony_valley's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: egypt
Posts: 1,014
Member: 194207
Status: Offline
Sonork: 100.1602647
Thanks Meter: 167
use vygis to unlock that model
its the better tool
  Reply With Quote
Old 06-27-2008, 21:19   #3 (permalink)
Freak Poster
 
hackgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: RIFF BOX
Age: 45
Posts: 484
Member: 64014
Status: Offline
Sonork: 100.1603152
Thanks Meter: 255
this phone is SE DB2020 based model. This CPU is not supported by Vygis products.
  Reply With Quote
Old 07-07-2008, 21:17   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: algeria
Posts: 899
Member: 228703
Status: Offline
Thanks Meter: 21
ku580 ,any news about unloking this phone ??????
thx in advance.
  Reply With Quote
Old 07-07-2008, 21:23   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: IN side of your thinking
Posts: 184
Member: 152429
Status: Offline
Sonork: 100.1580540
Thanks Meter: 19
only via log server for unlocking in moment
  Reply With Quote
Old 07-10-2008, 16:30   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Age: 46
Posts: 20
Member: 66248
Status: Offline
Thanks Meter: 1
What server can i use for it's???
  Reply With Quote
Old 07-10-2008, 16:36   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: |ALGERIA|
Posts: 58
Member: 786480
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by datagsm View Post
only via log server for unlocking in moment
via server but to put unlock code how ? are you tested trick
  Reply With Quote
Old 07-14-2008, 15:00   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Age: 46
Posts: 20
Member: 66248
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by unlockTesto View Post
via server but to put unlock code how ? are you tested trick
I have 1 ku 580 for unlock but I don't know how to unlock,,,, What server can I use?? please....
  Reply With Quote
Old 07-14-2008, 15:34   #9 (permalink)
No Life Poster
 
shohag's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: CellcomEngineering
Age: 42
Posts: 1,335
Member: 147116
Status: Offline
Sonork: 100.1578260
Thanks Meter: 316
gsmfather log server can unlock all new phone in this time.............
only send imei, brand name and oparetor name for unlocking any phone in the world..........
  Reply With Quote
Old 07-17-2008, 15:36   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: IN side of your thinking
Posts: 184
Member: 152429
Status: Offline
Sonork: 100.1580540
Thanks Meter: 19
allgsmunlock.com gsmfather.com centralmobile.net .... ect all do lg
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help help's unlock lg ku 580 nejm SETool2 4 02-01-2009 20:25
help me for unlock lg ku 580 nejm LG 2 01-31-2009 17:31
Unlock of Samsung M300 - is it possible? paraglajder Samsung Flashers, Software, Firmware. 2 05-14-2008 14:45
unlock k618i cid 52,is it possible? SicilianBoy FuriousGold 4 10-19-2007 13:10
Unlock e530 using Twister - is it possible??? kades Twisterflasher 0 08-16-2005 14:12

 



All times are GMT +1. The time now is 13:31.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.16534 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO