GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Samsung Flashers, Software, Firmware.

Samsung Flashers, Software, Firmware. all Universal Software, Flashers, Editors, Unlockers, Secrets codes which support Mutliple Samsung platforms.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2004, 16:15   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How to copy a FirmWare from one phone to another?


Hi, I have 2 phones (same model, n620), one support russian and one doesnt
how can i make them both to support it?

i have the data cable..
  Reply With Quote
Old 12-27-2004, 16:19   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Warsaw,Poland
Age: 42
Posts: 144
Member: 11886
Status: Offline
Thanks Meter: 0
remove battery when U flash ?
  Reply With Quote
Old 12-27-2004, 16:21   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
What do you meen?
i still didn't do anything, i dont knoe how to do it exactly
  Reply With Quote
Old 12-27-2004, 16:24   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Warsaw,Poland
Age: 42
Posts: 144
Member: 11886
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Did you flash phone?
  Reply With Quote
Old 12-27-2004, 16:32   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I Tried, it wont turn on
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 01:11   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 125
Member: 66146
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I will look into this

Last edited by covtalk; 12-28-2004 at 17:45.
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 01:14   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 125
Member: 66146
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Seriously though. Dont do that, just get a data cable, connect to pc with phone on and flash a different language pack to the phone. You need a program to do this called a flash program. You also need the files to be flashed - called flash files.

Last edited by covtalk; 12-28-2004 at 17:47.
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 01:50   #8 (permalink)
Freak Poster
 
gecata's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Bulgaria
Age: 50
Posts: 345
Member: 16994
Status: Offline
Thanks Meter: 157
Go to sgh.ru and get all you need to flash phone.
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 16:40   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i want the phone menu in hebrew and there is no such thing in the web
so i need to download the Firmware from anither phone (which i have in my possession)
how to do it?
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 17:39   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 125
Member: 66146
Status: Offline
Thanks Meter: 1
As far as I know, you can only write the language pack to the phone, ie, overwrite what already exists. you can not copy and paste so to speak. in other words it cant be done, you will have to look harder for the desired language pack and flash the phone.
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 17:46   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
It's not correct, i have done it before with r200
but this time for some reason it not working.
Do you know of another software which can download a flash file FROM the phone to the pc?
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 17:50   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 125
Member: 66146
Status: Offline
Thanks Meter: 1
are you sure you can download the language pack? with some software you can back up certain parts of the phones memory - i think UST allows this but im not sure if this includes the language pack part. backup epprom command or something like that. try UST pro - cracked.
  Reply With Quote
Old 12-28-2004, 18:12   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
Member: 41699
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I tried to do it with TollBox 5 and it did work and the language pack works fine
but i have the "No Service" logo when i put a orange sim cars and a "Please Wait" message with a cellcom sim card (cellcom is also a network like orange - the phones are both bought from cellcom so i don't know what's wrong.
and i can't make any calls.
Is there a way to fix AXF file?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is there any way to copy SP theme from 1 phone to other ? TRABEL Nokia Multimedia 1 12-18-2008 02:38
What will be exact difference with Copying GDFS From one phone to another fotondiamond Sony Ericsson 1 06-27-2007 12:36
How to copy firmware from one S65 into another S65 tetan S-Gold Based Phones 5 03-20-2007 15:47
How to get T18x firmware from the phone or from Ericsson Supergsm Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 05-04-2000 03:29

 



All times are GMT +1. The time now is 12:39.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.17244 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO