GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Saras Boxes > Twisterflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-14-2005, 12:18   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Pakistan
Age: 34
Posts: 75
Member: 148237
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Plz Plz anyone help me i am to worry


Acctually i've changed my computer n my setool is not working the string is not supporting. So what is the solution can anyone tell me what should i do now
  Reply With Quote
Old 09-15-2005, 11:58   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 59
Posts: 353
Member: 149278
Status: Offline
Thanks Meter: 7
hi
i think better for u to ask setools sopport to get some help
nobody can do anything for u exp thim
br
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 14:28   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Pakistan
Age: 34
Posts: 75
Member: 148237
Status: Offline
Thanks Meter: 1
there is nothing in setool support area
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 14:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 3,010
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 177
Quote:
Originally Posted by mukarramg
there is nothing in setool support area
hee man, u have to know that.
your licence of setool is activated on 1pc and 1ufs, u can't run it on onother pc or ufs, u have to know that, ur licence string is calculated in depanding of ur HWID, also u can't change ur hard disk, ether in changing partition setool don't work.

br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plz help me I am Completely New yogesh12 Sony Ericsson Hardware Repair 0 12-26-2008 04:41
seniors plz help me i am in in trouble SAHIL MIDHA Various CDMA/TDMA Cell Phones 1 09-06-2008 08:40
help me ! i am not able to connect any china mobile with my multi lite plz moderator manish665 Multi-box LITE 3 09-27-2007 06:12
plz help me i am very worry :( Fahad015 Motorola Old Legacy (EMMI) 4 07-31-2007 04:57
i need help with my d600e, i need SUS software, PLZ HELP ME I AM BEGGING YOU *agent47* SWIFT Platform 1 07-23-2006 19:03

 



All times are GMT +1. The time now is 08:04.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27108 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO