GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2006, 18:14   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ashrafcell's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: india
Age: 45
Posts: 237
Member: 232622
Status: Offline
Thanks Meter: 17
k500i insert sim


k500i insert sim help me
  Reply With Quote
Old 09-01-2006, 15:04   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 21
Member: 328652
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by ashrafcell View Post
k500i insert sim help me
I have also the same problem with K500i. Only Two networks work on it plz help what to do. the rest shows insert sim.
  Reply With Quote
Old 09-01-2006, 20:13   #3 (permalink)
No Life Poster
 
c_ahmad79's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: inside emmc ufs
Age: 17
Posts: 7,188
Member: 221603
Status: Offline
Sonork: 100.1581270
Thanks Meter: 6,395
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ashrafcell View Post
k500i insert sim help me
try this.............................................: D
Attached Images
File Type: gif k500_insertsim.gif (19.6 KB, 194 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to c_ahmad79 For This Useful Post:
Old 01-19-2008, 12:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
colonelrte's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 296
Member: 562532
Status: Offline
Thanks Meter: 10
thnx sir ahmad..problem solved....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
insert sim chip with phone se k550im insert sim lyne Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 03-16-2009 08:50
k500i insert sim japong Sony Ericsson 1 09-24-2006 20:47
Anyone know how to fix the " Insert Sim " problem on the SE K500i ? Patrick Sony Ericsson Hardware Repair 3 07-01-2005 18:02
Please help, K500i insert coreect card Felix_Ponsel Phoenix Black Box 2 06-24-2005 10:20
3210 - "Insert SIM", but SIM is inserted !?! MaRiN Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-29-2000 17:08

 



All times are GMT +1. The time now is 06:03.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13049 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO