GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2005, 20:35   #1 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 46
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
How to remove password lock?


Hi guys

I have an a1000 and when you power the fone on with or without sim it displays at the top of the screen "Owner, Emergency, Unlock"

When i press the owner option it says "This phone is owned by "
When i press the Emergency, it allows me to make a emergency call, but when i press Unlock, it displays the keypad and then asks for password, ive tried all the usual codes and none of them work, so i suspect it may be a combo of letters and numbers! Either way, Smart Clip doesnt unlock it....

How do i get past this password?

Please help guys
  Reply With Quote
Old 12-15-2005, 11:39   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 40
Member: 203689
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, GSM International!

Go to SmartMoto > Information and the program will show you the User Code
or if this doesn't work, try to go to SmartMoto > Service and press "Master Reset" and "Master Clear".

Good luck!
  Reply With Quote
Old 12-15-2005, 13:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ndagi's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: nigeria
Posts: 661
Member: 18926
Status: Offline
Sonork: ndagi
Thanks Meter: 52
it don't work!! this feature is not yet supported by smart moto. you can read all you want reset all, you only get the 'user code' and 'security code' reset back to factory defaults. i spent days trying to find solution .
sc_support said i'll have to wait (it had something to do with the boot-loader version of the phone).
sorry dude.
regards
ndagi
  Reply With Quote
Old 12-15-2005, 17:28   #4 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 46
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
Quote:
Originally Posted by ndagi
it don't work!! this feature is not yet supported by smart moto. you can read all you want reset all, you only get the 'user code' and 'security code' reset back to factory defaults. i spent days trying to find solution .
sc_support said i'll have to wait (it had something to do with the boot-loader version of the phone).
sorry dude.
regards
ndagi
So, would it be possible to flash the phone, and over write boot loader, and hopefully, fix this issue?
  Reply With Quote
Old 12-15-2005, 21:58   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ionelka's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Moldova
Age: 39
Posts: 556
Member: 204045
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Try to flash the phone, beause this is not a problem of codes!
  Reply With Quote
Old 12-16-2005, 08:42   #6 (permalink)
Freak Poster
 
hamzaa's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Age: 40
Posts: 487
Member: 84694
Status: Offline
Thanks Meter: 9
this solution was posted on the forum previously but anyway here it is again.see attached picture.
Attached Images
File Type: jpg A1000%20master%20clear.jpg (42.9 KB, 68 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to remove password in SPV M3100 [email protected] S HTC & PDA WM( With Touchscreen) 4 05-29-2012 12:58
how to remove password HTC ARTE100 [email protected] S HTC & PDA WM( With Touchscreen) 1 09-13-2008 02:37
How to remove password htc phoe 100 ??? kabirhossain HTC & PDA WM( With Touchscreen) 1 06-18-2008 22:56
How to Remove Password From MiniSD MEMORY CARD ZoHaiB_(FoneGSM) GSM Mobile Links 9 12-16-2007 11:55
moto A920 how to remove password? lezwire Motorola P2k 0 09-26-2007 04:20

 



All times are GMT +1. The time now is 06:28.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14723 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO