GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip


 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2007, 08:24   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: SWEDEN
Age: 42
Posts: 24
Member: 180635
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I buy i smart-clip i get smart-unlocker in a smart-clip box




The box is smart-clip but when i talk to the "support" the tell me that i have a smart-unlocker iam 100% sure its a smart-clip

maby its wrong serialnummber in the database ? wrong hardware @ the factory ?
 
Old 06-27-2007, 08:44   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,638
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 636
@ Sleipner,

Please PM me your serial number.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
 
Old 07-11-2007, 22:52   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: SWEDEN
Age: 42
Posts: 24
Member: 180635
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Exclamation







if this isent a smart-clip iam donald duck

Last edited by GSM_Support; 07-14-2007 at 08:36.
 
Old 07-12-2007, 07:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,638
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 636
@ Sleipner,

Please PM me your serial number, so i will be able to check database.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
 
Old 07-12-2007, 07:32   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: SWEDEN
Age: 42
Posts: 24
Member: 180635
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Mr.Tinkertrain View Post
@ Sleipner,

Please PM me your serial number, so i will be able to check database.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com


u alredy got the serialnummber on MSN u tell me that i have a smart-unlocker and i can upgrade it to smart-clip 4 160 USD !!!!!!!

NOW WAY u cant be the real support
 
Old 07-13-2007, 16:51   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: SWEDEN
Age: 42
Posts: 24
Member: 180635
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Cool

PM answer of Mr.Tinkertrain

You've got a Smart Unlocker not a Smart Clip and Smart Unlocker is not compatible with SmartMoto.

The latest updating version for Smart Unlocker is 2.17 -- that is why you cannot update it to 3.18.



maby he is blind or need glasses LOOK ATT THE PICTURES MAN !!!!

its a SMART-CLIP!!!!!! its wrong in your database fix this now
 
Old 07-13-2007, 17:17   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 45
Posts: 71
Member: 105662
Status: Offline
Thanks Meter: 203
Quote:
Originally Posted by Sleipner View Post
PM answer of Mr.Tinkertrain

-- that is why you cannot update it to 3.18.
also you will need the s-card to upgrade it to this version
 
Old 07-14-2007, 08:49   #8 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,980
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,766
Quote:
Originally Posted by Sleipner
NOW WAY u cant be the real support
Right. If anyone has a doubts about Mr.Tinkertrain, then i can prove that he is a Smart-Clip product supporter and he is a part or our team.

Quote:
Originally Posted by Sleipner
The box is smart-clip but when i talk to the "support" the tell me that i have a smart-unlocker iam 100% sure its a smart-clip.

Yes, you have a housing of Smart-Clip. But it doesn't make any difference. The most important thing is PCB of your device. Please PM me your serial once again for double check. Also, please provide me with full details of your purchase: date, seller name, invoice number, price, etc.


Best Regards
GSMServer team



 
Old 09-16-2007, 09:28   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: SWEDEN
Age: 42
Posts: 24
Member: 180635
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thumbs down

60 days later after i pm and email the support no answer


werry fast support *NOT*
 
Old 09-17-2007, 07:49   #10 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,980
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,766
Well, don't remember getting any messages from you, mate. Can you please double the required information in PM?


Best Regards
GSMServer team



 
Old 09-19-2007, 16:54   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: Salvador - Bahia - Brazil
Age: 48
Posts: 840
Member: 172567
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Well, normally in smartclip has a label with the codebar and serial number. Normally is the label that you have on the bottom. You got another label glued on it, provably removed from a smart unlocker, and I'm sure that internally is a smart unlocker too. How much do you trust in your provider?
It looks that someone had changed the case and put the label on it.
 
Old 09-20-2007, 07:39   #12 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 39
Posts: 11,877
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 2,781
Sleipner, where did you get this Clip? Does it still have any warranty? I believe first that you had to do was to contact your reseller or person, who sold you that strange device. In this way you would avoid such kind of problems .
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When can we get A2 unlocking like Setool and Universal Box ?? Rezn MT-BOX 6 01-08-2008 17:08
i cant get in the smart clip section at boot-loader.com anymore..?? SicilianBoy Smart-Clip 15 07-20-2006 15:13
NEC clips, Sharp 802/902 clips, JAF, Smart Unlockers in stock now unlockclips.com Main Sales Section 0 07-03-2005 23:22
Where can I get X60 unlocked in Midlands? WILLING TO PAY Broscomp Wanted Products 3 06-17-2004 13:19
nokia 8210 where can i get it unlocked in the uk pizza man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-27-2000 09:11

 



All times are GMT +1. The time now is 20:38.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.21758 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO