GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-16-2008, 23:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.::AssAnovic.::'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 1,560
Member: 162611
Status: Offline
Thanks Meter: 316
J132 DeAD after unlock


Please help me for j132 dead after unlock withe SMART MOTO 3.20
only vibrate
 
Old 12-17-2008, 08:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,638
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 636
@ .::AssAnovic.::,

Was the phone battery fully charged?
What phone model did you select from the unlock list?
Provide us with the log file from the unlock procedure, please.
Don't forget to hide your serial number.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
 
Old 12-17-2008, 11:33   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.::AssAnovic.::'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 41
Posts: 1,560
Member: 162611
Status: Offline
Thanks Meter: 316
Waiting for the phone to power on...OK
Sending boot...OK
Hardware IMEI: 3571************
Manufacturer: ST, Model: M58WR064ETPD
Unlocking phone...OK
Turning phone off
 
Old 12-17-2008, 12:09   #4 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,984
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,769
Is this log from the first attempt or did you try unlocking it once again?



Best Regards
GSMServer team



 
Old 12-17-2008, 13:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2002
Age: 56
Posts: 618
Member: 11288
Status: Offline
Thanks Meter: 23
j132 unlock problem

i have problem to unlock j132 with smart-clip it give me this error

S-Card: ********* Smart-Clip dongle, v2.10 asssigned...............
waiting for the phone to power on...ok
sending boot...0xA007 failed
is this a new ship or what ?
 
Old 12-17-2008, 13:22   #6 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,984
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,769
Your issue sounds really strange. It stated in your log "Unlocking phone...OK" when you tried unlocking it again. It means that EEPROM is not modified and SmartMoto didn't cause the failure.
If the phone doesn't have a hw problems, then after flashing it with supported tool it will get back to normal functions.






Best Regards
GSMServer team



 
Old 12-17-2008, 13:29   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,984
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,769
Quote:
Originally Posted by zata222 View Post
i have problem to unlock j132 with smart-clip it give me this error

S-Card: ********* Smart-Clip dongle, v2.10 asssigned...............
waiting for the phone to power on...ok
sending boot...0xA007 failed
is this a new ship or what ?
What data cable did you use and was the battery of your phone fully charged?



Best Regards
GSMServer team



 
Old 12-17-2008, 17:43   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2002
Age: 56
Posts: 618
Member: 11288
Status: Offline
Thanks Meter: 23
cable is good just tested with other phone and battery full charged , i cant unlock those phone event with setool i think new ship inside
thanks for help
 
Old 12-18-2008, 08:44   #9 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,984
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,769
Please ensure that battery fully charged and try unlocking it again. In case of error, please show us the log file.



Best Regards
GSMServer team



 
Old 12-18-2008, 12:08   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2002
Age: 56
Posts: 618
Member: 11288
Status: Offline
Thanks Meter: 23
i confirm that batery full charged and cable good phones are from virgin-mobile , logs are here
-smart-clip :

Waiting for the phone to power on...OK
Sending boot...0xA007 failed

-setool :

PLEASE ATTACH TURNED OFF PHONE NOW
IF PROCESS NOT STARTING,UNPLUG/PLUG CABLE/BATTERY FEW TIMES...
bootROM version: 0502
Locosto HS detected, booting...
ROMBoot not answering !
failed
Can't load ID loader !
Elapsed: 18 secs.
 
Old 12-18-2008, 17:49   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: ALGERIA
Age: 50
Posts: 650
Member: 59556
Status: Offline
Sonork: 197200
Thanks Meter: 17
it new chip for j132 i have same probleme
 
Old 12-19-2008, 08:07   #12 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,984
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 80,769
If you can, please send us your unit for a test.



Best Regards
GSMServer team




Last edited by GSM_Support; 12-29-2008 at 10:55.
 
Old 12-19-2008, 08:24   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Afzaal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: lets See.
Posts: 3,399
Member: 128918
Status: Offline
Thanks Meter: 282
Do u have any plan to give support for J132 flashing or eeprom,boot repairing ?
 
Old 12-28-2008, 18:53   #14 (permalink)
No Life Poster
 
llcoolr's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: DZ W09
Age: 44
Posts: 3,608
Member: 53408
Status: Offline
Sonork: 100.1593951
Thanks Meter: 1,261
Quote:
Originally Posted by mediaset33 View Post
it new chip for j132 i have same probleme

same problem here..................
 
Old 12-29-2008, 10:54   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,638
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 636
@ llcoolr,

Can you send us this unit for a test?
Please contact me or GSM_Support via any messenger.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help urgently G1157 dead after unlock.. razisamb FuriousGold 4 03-29-2010 15:38
J132 dead after writing TA:We need Help pastorsam DreamBox 2 10-22-2009 17:06
J132 Dead After Unlock rose4u86 Infinity-Box 6 09-19-2009 08:03
how to revive j132 dead after unlocked cor-2-p Infinity-Box 2 08-09-2009 17:45
J132 Dead after unlock with odm ELECTRONIQUEGSM Rocker Dongle (By Legija) 5 01-09-2009 17:48

 



All times are GMT +1. The time now is 15:16.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.22137 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO