GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2010, 16:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 143
Member: 888523
Status: Offline
Thanks Meter: 18
V3a change meid


I cannot change the meid or pesn of my v3a
It ask me to patch but it got error at patch after I waited for 5 mins
What should I do any 1 can help me?
  Reply With Quote
Old 09-25-2010, 07:38   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,638
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 635
IMEI/ESN/MEID section of SmartMoto service software was implemented by developer of this program for repair (original IMEI/ESN/MEID restore) purposes only!
For some models IMEI/ESN/MEID could be restored simply by connecting the handset to SmartMoto via Smart-Clip as for flashing.
Some models require to be flashed with "IMEI/ESN/MEID repair firmware patch", only after that IMEI/ESN/MEID could be restored.
In some cases flash chip on phone’s PCB requires to be replaced, to allow user to restore IMEI/ESN/MEID.

However, every user that applies to this option must remember the original IMEI/ESN/MEID to be able to restore it.
In any case if SmartMoto user, during phone repair process, applies IMEI/ESN/MEID that differs from the original IMEI/ESN/MEID, which was previously set with the phone, is doing that on his own responsibility.

Developer of SmartMoto software does not take any responsibility for any incorrect use of that program.




Please perform RESTORE MEID operation once again and post here log files (don't forget to hide serials)

Specify V3a details.

___
Best Regards
GsmServer Team

www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
https://www.boot-loader.com
www.octopusbox.com

Become a Boot-Loader v2.0 Fan
Become a Smart-Clip Fan
  Reply With Quote
Old 09-28-2010, 05:41   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 143
Member: 888523
Status: Offline
Thanks Meter: 18
hi the below is my logs for v3a plz help me take a look after i patch the phone it got error b2 thanks in advance
SmartMoto 4.05
S-Card: ******* Smart-Clip dongle, v 3.03, assigned Smart-Clip: ****** Europe, initializing... OK
Smart Adaptor: serial ******, firmware version 1.05
Clip serial: ******, version: 5.02, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola A41x/V32x, getting test interface... OK
Model Motorola A41x/V32x
Firmware R38.0_X_01.24.00R
Switching to flash mode... OK [Flash MSM6100]
Reading phone boot version... 90.00
Reading flash id... Toshiba - TC58512
Phone group: C290,V323,V323i,V325,V325xi,V325i
Searching bad sectors ...found 1
Hardware ESN: ******(6****)
MEID: ***********
Operation log saved to "C:\Program Files\GsmServer\SmartMoto\SmartMoto log 28-09-2010.txt"
error B2
  Reply With Quote
Old 09-28-2010, 07:53   #4 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,012
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 78,532
@ noob-tech,

What network provider the handset is locked to?
Why are you trying to Restore it's ESN number?

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 09-28-2010, 09:20   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 143
Member: 888523
Status: Offline
Thanks Meter: 18
my cutomer require me to change the meid or esn to what they want
so what should i do to change ?
  Reply With Quote
Old 09-28-2010, 09:38   #6 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 36,012
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 78,532
@ noob-tech,

Check your PM, please.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 05-03-2011, 12:52   #7 (permalink)
Freak Poster
 
nadeem126's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: pakistan
Posts: 406
Member: 284513
Status: Offline
Thanks Meter: 22
from where i can get this file

"IMEI/ESN/MEID repair firmware patch" for v3a alltel
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working IMEI changed phone? Barjo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 03-01-2015 11:49
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
Can anybody help me with solution to change 51/61/3210 IMEI? soff Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 02-08-2011 15:28
Change Bin-file in Nokia..possible?? BiG Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 11-20-1999 16:56
ESN Change OGOMEZ Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-21-1999 23:56

 



All times are GMT +1. The time now is 04:42.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15075 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO