GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2005, 13:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
8130 v106+ cannot flash


i have 6 pcs of this model
tring to flash:
"error occured while downloading product loader"

all ok, cable, soft, pc

i want to know if somebody know this problem
and also when is available the unlock solution cause with downgrade nothing to do for these new phones
no download- no unlock

thanks
  Reply With Quote
Old 01-29-2005, 19:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2003
Location: Slovakia BA
Age: 47
Posts: 1,383
Member: 25110
Status: Offline
Thanks Meter: 69
I have flashed 8120 OK, my friend flashed 8130 OK too. Use Wxp or W2000. I do not know why do you have problems :-(
  Reply With Quote
Old 01-30-2005, 02:06   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Aamir_Zia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Karachi Pakistan
Age: 34
Posts: 6,664
Member: 47321
Status: Offline
Sonork: 100.54032
Thanks Meter: 469
Flash Cable is Different then Unlocking Cable

See Support area for Flash Cable Diagram .
  Reply With Quote
Old 01-30-2005, 02:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: MACEDONIA
Posts: 1,835
Member: 67805
Status: Offline
Thanks Meter: 343
I read somewhere that v106+ have new bootloader and old one doesent work

WBR.
  Reply With Quote
Old 01-30-2005, 16:54   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Bypx's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Milano, Italy
Age: 34
Posts: 2,169
Member: 62336
Status: Offline
Thanks Meter: 115
True, new loaders are needed..
  Reply With Quote
Old 01-30-2005, 20:53   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Lucky7Napoleon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Heaven of course!
Age: 40
Posts: 943
Member: 93497
Status: Offline
Thanks Meter: 2
where can we find it? neww boot loader!!!!
I finally find a 8130 I can't flash... after more than 50 pieces,
now I have this [email protected]#@#]ing problem!
NEW LOADER !!!
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 11:29   #7 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
@ all

slowly but it seems u are undestend me finally
this topic is i cannot flash an 8130 v 106+ new model
i flash before many phones, like 50 pcs
all done
the cable is good, - i know flash cable is different - lol
pc good
programm good
the loader seeems doesn't work
somebody from vygis - a techer - needed here

thanks anyway for the other opinions
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 11:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
megone's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lichtenstain
Age: 44
Posts: 1,184
Member: 31594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by scutarus
@ all

slowly but it seems u are undestend me finally
this topic is i cannot flash an 8130 v 106+ new model
i flash before many phones, like 50 pcs
all done
the cable is good, - i know flash cable is different - lol
pc good
programm good
the loader seeems doesn't work
somebody from vygis - a techer - needed here

thanks anyway for the other opinions
heloo
you have luck today this is files what you need
best regards
Attached Files
File Type: txt U8120_CXC1325712_R2H(R5E_Signed by cust_brown).rar.txt (26.1 KB, 149 views)
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 12:02   #9 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Quote:
Originally Posted by megone
heloo
you have luck today this is files what you need
best regards
sir,
kindly tell me what do i do with .rar.txt files u put here
if it is a loader itmust be .pldr

thanks
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 12:03   #10 (permalink)
No Life Poster
 
megone's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lichtenstain
Age: 44
Posts: 1,184
Member: 31594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
rename.................just that............
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 12:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Quote:
Originally Posted by megone
rename.................just that............
don't think so

  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 12:20   #12 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
ok
customer gone before
wait to test the next one
but i'm thinking this phone has something hardware inside changed
even if i try to read the codes doesn't work
phone power on
nothing

thanks anyway
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 17:56   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsm-experts.com
Posts: 752
Member: 21885
Status: Offline
Sonork: 100.58861
Thanks Meter: 14
Hello Guys!
Not exist for now solution for unlock/flash/downgrade Lg 8130 v106+
You need new boot loader...
Regards!
  Reply With Quote
Old 01-31-2005, 20:16   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 41
Posts: 2,115
Member: 88333
Status: Offline
Thanks Meter: 48
wut should i do with this new boot loader? i need to flash the phone? plz can someone explain the procedure? thanks a lot
  Reply With Quote
Old 02-01-2005, 12:37   #15 (permalink)
No Life Poster
 
scutarus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: ISLAND
Age: 50
Posts: 663
Member: 80036
Status: Offline
Thanks Meter: 25
seems no teacher find this prob
anyway is time to move guys cause soon or later all italian vygis customers faced with this kind of phone
it is in saint valentines packege
waiting for some opinions here...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8130 v106+ flash required nykocam LG 11 06-19-2005 19:45
8130 v106+ unable to flash popzoran LG 12 04-19-2005 17:49
8130 v106+ cannot flash zozoh VygisToolbox 1 04-04-2005 17:21
how to enter code in lg 8130 v106 Unlockfonez FuriouS II 2 01-30-2005 21:26
Lg 8130 V106+ e-person FuriouS II 19 01-25-2005 00:03

 



All times are GMT +1. The time now is 20:10.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41788 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO