GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > VygisToolbox

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2007, 15:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
manju's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 40
Posts: 396
Member: 152846
Status: Offline
Thanks Meter: 12
How Can We Repair Lg_kg300????


Hello vygis team & m8s,

i have one LG_KG300 when power on shows icons and turning off itself quickly. i try to flash with vygis software. download file from support and extract there are two files one 6.34mb and other 14.8mb but those files not allowed to select from sw says bad size.i need repair this unit quickly.

anyone repair before KG300 with those files??need help asp....
txs.
  Reply With Quote
Old 07-21-2007, 17:04   #2 (permalink)
Freak Poster
 
jr90's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: .::THE MATRIX::.
Posts: 423
Member: 287370
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Look at This Thread ,Maybe will Be help You

"SoS,KG130 dead after unlock by VygisSoft "

Try With Full Flash and after this Unlock By select "KG120" ANd repair "Service not aviable "If needed >>>Good lucke>>>>>Best Regards
  Reply With Quote
Old 07-23-2007, 06:57   #3 (permalink)
Freak Poster
 
manju's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 40
Posts: 396
Member: 152846
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by jr90 View Post
Look at This Thread ,Maybe will Be help You

"SoS,KG130 dead after unlock by VygisSoft "

Try With Full Flash and after this Unlock By select "KG120" ANd repair "Service not aviable "If needed >>>Good lucke>>>>>Best Regards
where is full flash for KG300 vygistool box???only one file in support!!!it also cant use.
thx.
  Reply With Quote
Old 07-25-2007, 08:39   #4 (permalink)
Freak Poster
 
manju's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 40
Posts: 396
Member: 152846
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Mr Goobi please help.
br.
  Reply With Quote
Old 07-25-2007, 12:54   #5 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
khawar's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pakistan
Posts: 971
Member: 51218
Status: Offline
Thanks Meter: 76
I also need full flash for KG300,But it is not available.Vigis only support firmware reading,therefore we cannot read full flash from a working phone.
Please Vigis team solve this problem.

WR KHAWAR
  Reply With Quote
Old 07-25-2007, 13:01   #6 (permalink)
Freak Poster
 
jr90's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: .::THE MATRIX::.
Posts: 423
Member: 287370
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Smile Welcome

Hello Brother This IS The Full Flash For KG130

Code:
http://www.zshare.net/download/28418789e65ebb/
i hope it will be help You


Best Regards
  Reply With Quote
Old 07-25-2007, 13:03   #7 (permalink)
Freak Poster
 
jr90's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: .::THE MATRIX::.
Posts: 423
Member: 287370
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Smile Welcome

..................................................

Last edited by jr90; 07-25-2007 at 13:06. Reason: Sorry for The Repetition
  Reply With Quote
Old 07-25-2007, 16:05   #8 (permalink)
Freak Poster
 
rirou's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: TUNISIA
Age: 41
Posts: 365
Member: 85312
Status: Offline
Sonork: 1576920
Thanks Meter: 35
for kg300 that turns off it self quiqly
u must be very quiq
1 turn on phone without sim
2 when it display insert sim do quiqly and faster as u can 2945 diez * diez
3 upper stick and ok
but u must be very fast fixed one crap today
  Reply With Quote
Old 07-28-2007, 13:47   #9 (permalink)
Freak Poster
 
manju's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 40
Posts: 396
Member: 152846
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by rirou View Post
for kg300 that turns off it self quiqly
u must be very quiq
1 turn on phone without sim
2 when it display insert sim do quiqly and faster as u can 2945 diez * diez
3 upper stick and ok
but u must be very fast fixed one crap today
i had another one today.but when entering code just hang and off.no way to enter reset code too.mr vygis please help.
thx.
  Reply With Quote
Old 07-28-2007, 14:35   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dhaka
Posts: 721
Member: 194607
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by manju View Post
i had another one today.but when entering code just hang and off.no way to enter reset code too.mr vygis please help.
thx.
my pro....is saime ple....tell me what pro........?
  Reply With Quote
Old 07-28-2007, 22:43   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Gobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: GSM-TOOL
Age: 50
Posts: 4,092
Member: 6328
Status: Offline
Thanks Meter: 3,594
Guys, just use the REPAIR PROCEDURE FOR LG2G, like described in the ONLINE MANUAL - sticky thread in this section.

regards,
Gobi
  Reply With Quote
Old 07-30-2007, 17:58   #12 (permalink)
Freak Poster
 
manju's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 40
Posts: 396
Member: 152846
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by rirou View Post
for kg300 that turns off it self quiqly
u must be very quiq
1 turn on phone without sim
2 when it display insert sim do quiqly and faster as u can 2945 diez * diez
3 upper stick and ok
but u must be very fast fixed one crap today
ur right m8.i fix mine too.
to the others my experience as follows
*power on phone,phone power up and shut down it self quickly.don't try to enter code this time.
*if u powered with external power supply;u can see phone still consuming some current.that means phone not completely tern-off.
*try to power on unit now.phone power on and stay on more time now.this is where we must enter 2945#*# and ^key and press ok.
***all these keys must press before hang.mean must be really quick.
*now phone shows formating and if everything goes ok ur set ready to work.

thx & br.
  Reply With Quote
Old 08-03-2007, 19:32   #13 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
khawar's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pakistan
Posts: 971
Member: 51218
Status: Offline
Thanks Meter: 76
Quote:
Originally Posted by Gobi View Post
Guys, just use the REPAIR PROCEDURE FOR LG2G, like described in the ONLINE MANUAL - sticky thread in this section.

regards,
Gobi
Sir, i ve already done all possible repair options,but some sets need full flash.Please enable ''Full Flash'' function in the software,and also upload full repair flash files for these new models.
It ll be a great help.

WBR KHAWAR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how can we repaire this? risan WD2 & APE (Symbian Phones) 17 07-22-2013 22:06
can we repair again already repaired gdfs sabby_singh Cruiser Suite 1 01-14-2010 04:13
How can we Repair Gdfs without tespoint unlock trigger Cruiser Suite 0 10-06-2008 15:56
how can we repaire imei? Miangee911 SMTi 1 09-21-2008 18:01
How can we repair 3510i "NOT CHARGING" Byte Nokia Hardware & Hardware Repair 4 08-20-2004 10:41

 



All times are GMT +1. The time now is 15:27.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19613 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO