GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > NSPRO

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2009, 17:41   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 54
Posts: 1,564
Member: 137980
Status: Offline
Thanks Meter: 166
help ?after instal 5.2.0 ,usb not reconeised


sir please help me after instal 5.2.0 ,when i conect box its show usb not reconeised & when i use ns pro software its show ns box not conected ,please help me
  Reply With Quote
Old 06-21-2009, 18:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Elco's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Romania
Posts: 10,018
Member: 19254
Status: Offline
Sonork: 100.72990
Thanks Meter: 25,394
Quote:
Originally Posted by nilan View Post
sir please help me after instal 5.2.0 ,when i conect box its show usb not reconeised & when i use ns pro software its show ns box not conected ,please help me
Try with a different USB cable or on different PC. Is you are getting the same problem, then the box is damaged.
In this case, contact your reseller and ask him to replace your box.
All nspro boxes have 6 months waranty.
  Reply With Quote
Old 06-21-2009, 23:51   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 54
Posts: 1,564
Member: 137980
Status: Offline
Thanks Meter: 166
But my box is 3 year old & ns multi activated pls help
  Reply With Quote
Old 06-22-2009, 07:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Elco's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Romania
Posts: 10,018
Member: 19254
Status: Offline
Sonork: 100.72990
Thanks Meter: 25,394
Quote:
Originally Posted by nilan View Post
But my box is 3 year old & ns multi activated pls help
oh... in that case, open the box and check the box form hardware problems. There may be a problem on box USB connector.
Resolder the connector. That might solve the problem.
If you replace the box, keep the original card. The activations are stored on the smartcard. Not on the box.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Elco For This Useful Post:
Old 06-23-2009, 01:13   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 54
Posts: 1,564
Member: 137980
Status: Offline
Thanks Meter: 166
is only box without card also avalable?
  Reply With Quote
Old 06-23-2009, 01:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Free Palestine
Posts: 31,801
Member: 330579
Status: Offline
Thanks Meter: 67,503
help ?after instal 5.2.0 ,usb n

Quote:
Originally Posted by nilan View Post
is only box without card also avalable?
Friend!I have two NS-Pro activate for multi.Same
situation you have.Same times I have this error.I think is not
problem in Reader or Card (most important) but in drivers conflit.
Try remove program, all drivers and install all new again.
In device Manager clean all drivers s not in use,panel control all
Modens,Remove Cracks or Emulatores from computer (If Have)
after this connect Box with a good USB datacable to USB Computer
and not in any HUB.
Try this is Software problem.But you can Remove Card from Box and put
In one reader (Pkey for example) Work fine.But try this.
Good Luck
Haicha
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Haicha For This Useful Post:
Old 06-23-2009, 01:33   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Haicha's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Free Palestine
Posts: 31,801
Member: 330579
Status: Offline
Thanks Meter: 67,503
Quote:
Originally Posted by nilan View Post
is only box without card also avalable?
If Box is damage you can buy one new for 17€.
Regards
Haicha
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Haicha For This Useful Post:
Old 06-23-2009, 03:00   #8 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 40
Posts: 4,338
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 966
NS Pro smart card, can't be used with pkey reader.

but the problem is in smart card reader, u can use infinity, cruiser, setool, vygis, scard, or other device who support shlumberger smart card.


br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:57.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13372 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO