GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2019, 14:08   #31 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2011
Posts: 46
Member: 1575130
Status: Offline
Sonork: florea
Thanks Meter: 0

Hello I have an infinity best dongle and an infinity box
Can move infinity best on infinity box
Thank you
  Reply With Quote
Old 03-30-2019, 14:36   #32 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,873
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,374
Quote:
Originally Posted by florea View Post
Hello I have an infinity best dongle and an infinity box
Can move infinity best on infinity box
Thank you
Boss,
Not Possible more details here https://forum.infinity-box.com/viewtopic.php?f=3&t=1102
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kirumira For This Useful Post:
Old 03-30-2019, 21:18   #33 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 38,094
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,584
Quote:
Originally Posted by florea View Post
Hello I have an infinity best dongle and an infinity box
Can move infinity best on infinity box
Thank you
IMPORTANT information about activation transfer - https://www.infinity-box.com/doc/?r=20
  Reply With Quote
Old 07-23-2019, 19:55   #34 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Location: LAGOS NIGERIA
Posts: 375
Member: 773516
Status: Offline
Sonork: 100.1583311
Thanks Meter: 69
cm2 activation on infinity box

pls i have infinity box i have not renew my yearly plan for so long now but i like to activate cm2 on it is it possible to activate if so how much pls
  Reply With Quote
Old 07-24-2019, 16:40   #35 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 9,033
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,074
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by bolutic View Post
pls i have infinity box i have not renew my yearly plan for so long now but i like to activate cm2 on it is it possible to activate if so how much pls
Hello,
Estimated price you can find here- https://www.infinity-box.com/price/

Official Resellers here- https://www.infinity-box.com/buy/


Contact any Reseller and buy activation.


Br.
Infinity-Box Team.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to PASSIONATE_BOYS For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:13.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 1.16478 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO