GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2020, 19:11   #61 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: MOZAMBIQUE
Posts: 34
Member: 2576731
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Donate money to this user

To me the Pic 2 happen if I open two times the cm2sp2/cm2mtk2/scr but now I'm not rushing just click and weat
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 19:23   #62 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2019
Location: Mozambique
Posts: 56
Member: 2927861
Status: Offline
Thanks Meter: 6
greetings

Whenever I install an antivirus the infinity modules do not open, what do I do? because i can't use my pc without antivirus.
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 19:26   #63 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
greetings

Whenever I install an antivirus the infinity modules do not open, what do I do? because i can't use my pc without antivirus.
Answered in other thread. Please check it
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 19:27   #64 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by MNA89 View Post
HELLO INFINITY TEAM GREETING! I WOULD LIKE TO SHARE A PAINFUL BUG OF INFINITY UPDATE NOW A DAYS PLEASE CHECK BELOW MY ALL ERROR DETAIL !
BEFORE IT WAS HAPPEN ON LATEST UPDATE CM2 SCR 1.06 MODULE UNTIL NOW THERE IS NO SOLUTION ! AND NOW THIS ERROR IM GETTING ON SAME cm2spd2 2.05 UPDATE.

THERE IS NO SIGN OF ANY VIRUS

ALREADY INSTALLED FRESH WINDOW 10 ENTERPRISE 64 BIT



1ST OF ALL CHECK DONGLE FIRMWARE DETAIL:

Box/Dongle found: Infinity-Box/Dongle
Serial No (S/N): XXXXXXX
Firmware version: 0143.02
=> Activations:
- 00: Infinity-Box/Dongle v0143

NOW WHEN I INSTALLED CM2 SP2 (2.05) VERSION AND I GET THESE ERROR

ERROR NO# 1

https://imgur.com/Fs6dmZs

after press Ok The Open Module like this

error # 2

https://imgur.com/GvKzRJE

every thing empty in this module!

before i was getting same issue on cm2 scr 1.06 module but for mine 1.05 module working Ok and Also Previous version of cm2sp2 2.04 working Fine Only The new updates Are very Very such a Painful becoz if i got these error so its mean i cannot use new modules !

Addational Deatil:

System Info :

https://imgur.com/rbn59CA
other thread has an answer, please check it
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 19:28   #65 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by khalillll View Post
Yes, I found it
fault : 35 octets ( E R R O R : P R I V I L E G E )...




i delete it and turn off kaspersky , then reinstall cm2spd2 2.05 again...
the same problem..
what is "same problem" ?
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 19:30   #66 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by khalillll View Post
sorry. but this is not update; this is real problem.
good luck.
sorry but it looks like your antivirus gives a problem. good luck and try to disable antivirus
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 19:35   #67 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by khalillll View Post
i did this :
other pc , without old installation and without antivirus
the same results.. logo infinity then no things
Do you have fault.bin file in folder with software at this PC ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 19:37   #68 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by khalillll View Post
Yes, I found it
fault : 35 octets ( E R R O R : P R I V I L E G E )...




i delete it and turn off kaspersky , then reinstall cm2spd2 2.05 again...
the same problem..
You should disable kaspersky and run Infinity software As Administrator
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 19:39   #69 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by Nelsonlanga View Post
To me the Pic 2 happen if I open two times the cm2sp2/cm2mtk2/scr but now I'm not rushing just click and weat
Disable antivirus and run Infinity software As Administrator


result ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 21:59   #70 (permalink)
No Life Poster
 
nduka's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: portharcourt
Posts: 1,023
Member: 1943439
Status: Offline
Sonork: 100.1669578
Thanks Meter: 197
All my setup and exe opens except this spd2 new version
I uninstalled and installed previous one still not opening
The exe works fine before I update card and open
My dongle keeps on blinking light as if it wanted to open at the
End light goes off
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 22:25   #71 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: ................
Posts: 21
Member: 2948043
Status: Offline
Thanks Meter: 2
hi ...

now; i know exactly my problem.
firstly, cm2spd 2.05 / cm2scr 1.06 does not open because the protection is active . just need uninstall it (spd/scr) + delete folder + then restart system, after that install it again .... and before run it you need add to exclusions.. only.

2nd pc, new system + without antivirus, but the problem in the ( deep freeze).. cm2spd 2.05 / cm2scr 1.06 will not open with it.

thank you infinity team.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to khalillll For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 22:35   #72 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by nduka View Post
All my setup and exe opens except this spd2 new version
I uninstalled and installed previous one still not opening
The exe works fine before I update card and open
My dongle keeps on blinking light as if it wanted to open at the
End light goes off
Do you have fault.bin file in folder with Infinity software ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 22:37   #73 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,048
Quote:
Originally Posted by khalillll View Post
...
2nd pc, new system + without antivirus, but the problem in the ( deep freeze).. cm2spd 2.05 / cm2scr 1.06 will not open with it.

thank you infinity team.
Do you have fault.bin file in forlder with Infinity software at that 2nd PC ?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-02-2020, 22:49   #74 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: ................
Posts: 21
Member: 2948043
Status: Offline
Thanks Meter: 2
yes ....................(
  Reply With Quote
Old 05-02-2020, 23:15   #75 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: ................
Posts: 21
Member: 2948043
Status: Offline
Thanks Meter: 2

Confirmed .

If the system is protected by deep freeze
cm2spd 2.05 / scr 1.06 will not open.
The error file (fault.bin = 35 octets) is created .

good luck.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:18.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17765 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO