GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2020, 09:00   #31 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2019
Location: Mozambique
Posts: 56
Member: 2927861
Status: Offline
Thanks Meter: 6

After instalo this Update my Dongle Can't work wall. Please Help
  Reply With Quote
Old 04-11-2020, 19:53   #32 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,050
Quote:
Originally Posted by abmt435 View Post
sir when will you update qualcom
Thank you very much for your question about that in SCR/SPD thread !
Work about more features and functions in in progress in non-stop mode.
  Reply With Quote
Old 04-11-2020, 19:54   #33 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,050
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
After instalo this Update my Dongle Can't work wall. Please Help
Hello,
There is an info here - http://forum.gsmhosting.com/vbb/f296...-06-a-2826525/
  Reply With Quote
Old 04-11-2020, 19:55   #34 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,050
Quote:
Originally Posted by saheed bidemi View Post
i have tecno w3 saying to start andriod enter password
what is the solution
What is your phone hardware type ?
  Reply With Quote
Old 04-11-2020, 19:56   #35 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,050
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
After installing THIS NEW UPDATE MODULES ( CM2MT2 E/ cm2 SPD2 ) NO LONGER OPENS HOW TO SOLVE THIS HELP ERROR
Do you see any error message text or do you have fault.bin file in folder with software ?
  Reply With Quote
Old 04-13-2020, 07:42   #36 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: philippines
Posts: 10
Member: 1875348
Status: Offline
Sonork: 1234567890
Thanks Meter: 1
Very Very good Work Infinity Team....
keep it up...
  Reply With Quote
Old 04-13-2020, 11:42   #37 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2019
Location: Mozambique
Posts: 56
Member: 2927861
Status: Offline
Thanks Meter: 6
greetings team


I'm having problems with Fault.bin

a week ago nobody was able to give me a solution, I ask for your help.


https://drive.google.com/file/d/11R6...w?usp=drivesdk
  Reply With Quote
Old 04-13-2020, 12:58   #38 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2020
Location: UAT-Tool Team
Age: 30
Posts: 59
Member: 2953327
Status: Offline
Thanks Meter: 73
nice updates team



BR,
Lucky
  Reply With Quote
Old 04-13-2020, 19:04   #39 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 16,690
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 16,921
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
greetings team


I'm having problems with Fault.bin

a week ago nobody was able to give me a solution, I ask for your help.


https://drive.google.com/file/d/11R6...w?usp=drivesdk
Instead of video, just upload fault file.
  Reply With Quote
Old 04-14-2020, 03:32   #40 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2020
Location: UAT-Tool Team
Age: 30
Posts: 59
Member: 2953327
Status: Offline
Thanks Meter: 73
nice updates thank infinty teams
  Reply With Quote
Old 04-14-2020, 11:14   #41 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 26,064
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 16,696
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
greetings team


I'm having problems with Fault.bin

a week ago nobody was able to give me a solution, I ask for your help.


https://drive.google.com/file/d/11R6...w?usp=drivesdk
greetings friend
we are asking you about details more than a week but you do not answer. it is bad
please see previous posts in current thread and give answers urgently.
and please remember support do not download any video because supporters are security professionals !
please do not upload any video but use only text explanation
thank you friend for your fast answers
  Reply With Quote
Old 04-14-2020, 11:17   #42 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 26,064
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 16,696
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
greetings team


I'm having problems with Fault.bin

a week ago nobody was able to give me a solution, I ask for your help.


https://drive.google.com/file/d/11R6...w?usp=drivesdk
greetings friend
where is fault.bin file I can not find it in your post
  Reply With Quote
Old 04-14-2020, 12:05   #43 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2019
Location: Mozambique
Posts: 56
Member: 2927861
Status: Offline
Thanks Meter: 6
all DONE

Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
greetings friend
where is fault.bin file I can not find it in your post


thank you very much for the help, i already sent the file and the infinity box team was able to resolve my situation, the dongel is already operational

thank you brother.
  Reply With Quote
Old 04-14-2020, 12:45   #44 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,810
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 54,050
Quote:
Originally Posted by Khadaff_papillo View Post
thank you very much for the help, i already sent the file and the infinity box team was able to resolve my situation, the dongel is already operational

thank you brother.
good. you can see that if users follow the instruction well they get problem solved in minutes !
supporters spend more than a WEEK ASKING YOU to follow the instruction !
please in future do not ignore advice of supporters !
  Reply With Quote
Old 04-23-2020, 09:00   #45 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Location: pakistan
Posts: 18
Member: 2951507
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Infinity SCR 1.06 (ACCESS VIOLATION AT ADDRESS 00404495 IN MODULE CM2SCR.EXE

]Dear Infinty Support : im Using Windows 10 64BIT (PRO + ENTERPRISE) BOTH VERSION WINDOWS DEFENDER HAS ALSO DISABLE, NO VIRUS EXIST IN ANY DRIVE BUT WHEN IM INSTALLING CM2 SCR MODULE V1.06 THEN IM GETTING THIS ERROR KINDLY GIVE ME BETTER SOLUTION FOR THE SAME :MANY TIMES I DID INSTALLED NEW MODULE BUT SAME SITUATION IM GETTING , IF MODULE OPEN THEN THERE IS NO SELCTION IN CPU BAR ! [/B]
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:41.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40433 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO