GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2021, 15:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: ENGLAND
Age: 51
Posts: 798
Member: 30709
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Arrow Unlock Doro 611


Hello All,
I'm new and have Infinity Box Dongle.
Could someone tell me how to Unlock the Doro 611.
Thanks
  Reply With Quote
Old 04-23-2021, 17:48   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 33,717
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 58,967
Quote:
Originally Posted by thephoneman View Post
Hello All,
I'm new and have Infinity Box Dongle.
Could someone tell me how to Unlock the Doro 611.
Thanks
Hello,


Run software, f.e. \MModule\MModule.exe and click to Unlock button.
Do not forget to connect cable to phone before that.
Also do not forget to select COM port.


Any result?
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 06:57   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: ENGLAND
Age: 51
Posts: 798
Member: 30709
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Hello and thank you for tour reply.
I dont seem to have MModule, I have installed Best 2.29 and Best2, could you please point me in the right direction.
Thanks.
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 09:26   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 33,717
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 58,967
Quote:
Originally Posted by thephoneman View Post
Hello and thank you for tour reply.
I dont seem to have MModule, I have installed Best 2.29 and Best2, could you please point me in the right direction.
Thanks.
Hi,
What is the dongle S/N?
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 11:59   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: ENGLAND
Age: 51
Posts: 798
Member: 30709
Status: Offline
Thanks Meter: 45
S/N:A49F1AE9, v0138

Thanks again ;0)
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 13:02   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 33,717
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 58,967
Quote:
Originally Posted by thephoneman View Post
S/N:A49F1AE9, v0138

Thanks again ;0)
This Dongle type is Infinity [BEST] but not Infinity-Box/Dongle.
https://www.infinity-box.com/
https://www.infinity-best.com/




If you want to use Infinity [CM] software please contact to your seller and order "Infinity [CM2] software activation for Infinity [BEST]".

Contact to any seller and send your dongle S/N to seller.
Sellers - https://www.infinity-box.com/buy/
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:16.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12731 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO