GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )


Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2008, 17:51   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 474
Member: 106049
Status: Offline
Thanks Meter: 20
bb5 without test point in spain


is this true???

check link

http://www.nokiabb5notestpoint.com

ps i am not saying it works i am asking if anyone knows if this is true or false

Regards,

Fonefusion
 
Old 01-24-2008, 01:26   #2 (permalink)
Freak Poster
 
mariochines's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 143
Member: 283371
Status: Offline
Thanks Meter: 13
in azores portugal I, have a frend make me 20€ and unlock me any BB5 no test point i think you have reason
 
Old 01-24-2008, 03:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
strangerboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Porto, Portugal
Age: 45
Posts: 1,569
Member: 3783
Status: Offline
Thanks Meter: 128
Quote:
Originally Posted by mariochines View Post
in azores portugal I, have a frend make me 20 and unlock me any BB5 no test point i think you have reason

Man dont be foolish... noone in portugal unlocks without testpoint... 20 perhaps with code only
 
Old 01-24-2008, 03:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Daeron's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: salamanca
Age: 42
Posts: 1,933
Member: 104840
Status: Offline
Sonork: 100.106901
Thanks Meter: 26
hehehehe
funny question...

I say you before that it works! These people are traveling all world long unlocking WITHOUT TP (yes, you read right, WITHOUT).

All models are supported, N95 8gb, 6120,....

If you want to believe, then believe. If you want to try, get 100 pieces of bb5 and come to Granada (Spain).

That's all. anyway, this topic was discused some time ago, and some guy from infinity team put the video... So, you can think that you want... but i say you that is true

BR!
 
Old 01-24-2008, 04:21   #5 (permalink)
Freak Poster
 
sezief's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Age: 38
Posts: 168
Member: 119200
Status: Offline
Thanks Meter: 56
It Sounds True For Me
 
Old 01-24-2008, 04:59   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: Jungle
Posts: 61
Member: 677606
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Wow nices bro. no need PC

how much and all model are supported ?
 
Old 01-24-2008, 05:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
CONCORDIA GSM's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Roof of the world
Posts: 3,580
Member: 209722
Status: Offline
Thanks Meter: 818
Quote:
Originally Posted by Daeron View Post
hehehehe
funny question...

I say you before that it works! These people are traveling all world long unlocking WITHOUT TP (yes, you read right, WITHOUT).

All models are supported, N95 8gb, 6120,....

If you want to believe, then believe. If you want to try, get 100 pieces of bb5 and come to Granada (Spain).

That's all. anyway, this topic was discused some time ago, and some guy from infinity team put the video... So, you can think that you want... but i say you that is true

BR!
Ofcourse all know well that it is possible with unlock code (spacially from your server )
Question is that
is it possible to unlock bb5 without tp using a box ????
 
Old 01-24-2008, 07:59   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Ron2pet's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Philippines
Posts: 1,770
Member: 17609
Status: Offline
Sonork: 100.64817
Thanks Meter: 1,694
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by FoneFusion View Post
is this true???

check link

http://www.nokiabb5notestpoint.com

ps i am not saying it works i am asking if anyone knows if this is true or false

Regards,

Fonefusion

Unlock without PC !
Answer: Yes posible

Unlock without Tp

Answer: NO
 
Old 01-24-2008, 08:36   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Across the Pacific
Age: 52
Posts: 73
Member: 433737
Status: Offline
Thanks Meter: 23
anybody who knows complete detail about bb5 unlocking without tp...please post it here!!!!!
 
Old 01-24-2008, 09:57   #10 (permalink)
Freak Poster
 
lailai's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 182
Member: 188556
Status: Offline
Sonork: 100.114225
Thanks Meter: 36
wait this box coming .many bb5 box in market
 
Old 01-24-2008, 11:17   #11 (permalink)
No Life Poster
 
thecult's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: burning phones
Posts: 1,704
Member: 9700
Status: Offline
Thanks Meter: 62
100% true, they has unlocked some phones to me and recalc certificates without test point

time 10 sec. aprox

solution is 100% trustable but only this team has it by the moment, as I know

regards
 
Old 01-24-2008, 11:19   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Daeron's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: salamanca
Age: 42
Posts: 1,933
Member: 104840
Status: Offline
Sonork: 100.106901
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by ~ Nawab Traders ~ View Post
Ofcourse all know well that it is possible with unlock code (spacially from your server )
Question is that
is it possible to unlock bb5 without tp using a box ????
No man, I say WITHOUT CODES, Because this people supports phones from operators that we can get codes!!!!

Quote:
Originally Posted by Ron2pet View Post
Unlock without PC !
Answer: Yes posible

Unlock without Tp

Answer: NO
You're wrong, just come to Granada Spain. Let me do this, I pay you the cost of travel and 1 week all payed if I'm wron, and you pay me 1k if I'm right? So, as you are soo sure, I'm waiting you accept and winning 1k



Quote:
Originally Posted by AHRT View Post
anybody who knows complete detail about bb5 unlocking without tp...please post it here!!!!!
What so you need to know? If you are UK based, this peoples works there 2-3 times per week, you can contac me and i give you full contact details.

Quote:
Originally Posted by lailai View Post
wait this box coming .many bb5 box in market
This solutions is not for sale, sorry, almost not for the moment.


BR
 
Old 01-24-2008, 11:22   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 52
Posts: 508
Member: 88938
Status: Offline
Thanks Meter: 16
how is this no test point possible what equipment do you use any screen shots or photos to prove?
 
Old 01-24-2008, 11:32   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Daeron's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: salamanca
Age: 42
Posts: 1,933
Member: 104840
Status: Offline
Sonork: 100.106901
Thanks Meter: 26
You need more than my words? I don't like to lie, for that reason I never lies.

But here you have:

http://es.youtube.com/watch?v=G4-1xrd_Phw

This video was take for inifinity team when this people goes to visit they.

BR

PS: this people has unlocked many phones to me (like N95 8Gb vodafone spain, 6120 vodafone spain....) Believe if you want.

You can read topic on infinity forum here:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...ight=bb5+no+tp

I'm waiting for someone to want to bet with me
 
Old 01-24-2008, 18:49   #15 (permalink)
No Life Poster
 
thecult's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: burning phones
Posts: 1,704
Member: 9700
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Daeron is 100% right

i have been Witness
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
list of bb5 without test points kully Universalbox 3 11-29-2008 17:19
bb5 without test point BUZZING Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 3 08-18-2008 12:17
All Bb5 Unlocking Without Test Point In 1 Sec Inc -n958gb-6500etc @ 4-cheapest In Uk originalgraders Main Sales Section 0 04-16-2008 21:05
BB5 without Test Point? Will BB5 Box follow? louischara BB5BOX 3 11-02-2007 14:50

 



All times are GMT +1. The time now is 07:45.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.21270 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO