GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2007, 22:37   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Poland, Poznan
Age: 35
Posts: 331
Member: 66993
Status: Offline
Thanks Meter: 9
N70 rap3g 2.20E Sp data is corrupted


Hi!

I have original backup for this phone, and after write is status: locked. But when I press make log: Sp data is corrupted. Anyone have solution what i need to do to unlock this phone?
  Reply With Quote
Old 05-14-2007, 22:41   #2 (permalink)
No Life Poster
 
tostefo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sofia
Age: 40
Posts: 1,541
Member: 77941
Status: Offline
Thanks Meter: 120
....write RPL
WBR .
  Reply With Quote
Old 05-14-2007, 22:46   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Location: Poland, Poznan
Age: 35
Posts: 331
Member: 66993
Status: Offline
Thanks Meter: 9
But i have backup from mt-box and after write it dejan software says: status:locked. But when I try again make log - sp data is corrupted :/
  Reply With Quote
Old 05-14-2007, 23:13   #4 (permalink)
No Life Poster
 
flechazo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perdidooo !!
Age: 41
Posts: 2,401
Member: 39250
Status: Offline
Thanks Meter: 64
cntact m via Msn

ReGards .. Faisal
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BB5-SP Data is Corrupted Problem T9TMP Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 27 07-08-2012 06:57
How to FIX N70 SP Data is Corrupt / Where&How Do I buy RPL ??? platinumLA Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 06-19-2007 23:39
Now YOU can repair SP Data Is Corrupted Who IS test it Or we are run on dream dvdaio Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 05-30-2007 04:26
N70 SP Locks STATUS: SP DATA IS corrupted Nasmi Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 6 05-15-2007 15:20

 



All times are GMT +1. The time now is 16:16.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12583 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO