GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Matador Engine Products > TSMbox+


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2009, 00:13   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: monterrey, mexico
Posts: 51
Member: 423324
Status: Offline
Thanks Meter: 3
cannot activate box


always said sever disconnected and box not found. led green is on. box is detected correctly. i tried in many computers and it is the same. i contacted reseller and did not help me. how can i activated when server is down? or what is wrong?
  Reply With Quote
Old 04-13-2009, 04:12   #2 (permalink)
Freak Poster
 
evasoft's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 498
Member: 515830
Status: Offline
Thanks Meter: 80
http://www.megaupload.com/fr/?d=JQMTDN3Y
  Reply With Quote
Old 04-17-2009, 19:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
djkiddrick's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: FomTekLAB Mexico-United States
Posts: 647
Member: 645603
Status: Offline
Thanks Meter: 89
why you wanna active that box???
  Reply With Quote
Old 04-22-2009, 23:48   #4 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: monterrey, mexico
Posts: 51
Member: 423324
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by djkiddrick View Post
why you wanna active that box???
i want to active to unlock tsm phones
  Reply With Quote
Old 04-23-2009, 00:01   #5 (permalink)
No Life Poster
 
djkiddrick's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: FomTekLAB Mexico-United States
Posts: 647
Member: 645603
Status: Offline
Thanks Meter: 89
this **** not work man.I think you need other solution,but i cant help you,read more dude.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Z3X Box cannot Activate ehd0429 Z3X-Team Products 0 11-27-2009 10:58
Z3X box samsung cannot active within 7 days xtreme3mv Z3X-Team Products 1 11-08-2009 12:13
I cannot activate my smartClip yousaf22us Smart-Clip 1 11-01-2006 15:16
It Is About A Week My Reseller Cannot Activate My Setool sunrise gsm UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 2 04-16-2005 01:18
6230 cannot activate the bluetooth mobilechen UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 1 12-20-2004 13:55

 



All times are GMT +1. The time now is 04:09.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.16133 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO