GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2007, 18:00   #1 (permalink)
Product Manager
 
Odia The Ultimate's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Where dreams become reality.
Age: 51
Posts: 5,752
Member: 4042
Status: Offline
Thanks Meter: 24,032
Device open failed at USB -> Universal Box


Is there any way to resolve this problem? Box was working fine until the software stalled, closed and re-opened the software and the box now has this status, note the data LED is on constant.

Odia.
Attached Images
File Type: gif ubd_error.GIF (35.2 KB, 258 views)
 
Old 01-15-2007, 18:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
shaaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: One step before you ;)
Age: 39
Posts: 1,599
Member: 23695
Status: Offline
Sonork: 100.64383
Thanks Meter: 12
Try with remove algos from box,delete uni.ini and reinstall and reupdate your box
 
Old 01-16-2007, 06:57   #3 (permalink)
Freak Poster
 
joallo's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Venezuela
Posts: 137
Member: 99207
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Question

No found, Please another solutions?
 
Old 01-16-2007, 11:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 44
Posts: 3,426
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,789
this is realy sick
my 2nd replaced box is faulty as well, after 1week only
we are not playing YOYO here, we runing business, sent 1 for replacing that's enough

WE NEED REAL BLOODY SOLUTION
 
Old 01-16-2007, 15:06   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Age: 51
Posts: 155
Member: 430147
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Then dont cry, copy your logs, when the box become faulty.
 
Old 01-17-2007, 08:57   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 44
Posts: 3,426
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,789
put a sock in it
u don know what u talking about
 
Old 01-17-2007, 17:37   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 128
Member: 221009
Status: Offline
Thanks Meter: 4
i told u guys those stupid product suporter wont listen to you..
my box is also w/ those problem..
still in china already 4 months..
 
Old 01-18-2007, 01:07   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Age: 51
Posts: 155
Member: 430147
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Odia The Ultimate View Post
Is there any way to resolve this problem? Box was working fine until the software stalled, closed and re-opened the software and the box now has this status, note the data LED is on constant.

Odia.
Your friend in china can resolve your problem.
 
Old 01-18-2007, 03:28   #9 (permalink)
No Life Poster
 
alex12345's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: www.sw-box.com
Age: 16
Posts: 1,318
Member: 152573
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Quote:
Originally Posted by hanny999 View Post
i told u guys those stupid product suporter wont listen to you..
my box is also w/ those problem..
still in china already 4 months..
hi, i think that is ur reseller problem coz box replacement wont take long time and plese dun use StuXXX product supporter !! IF u dun like this box, just dun use it..

Regards
alex
 
Old 01-19-2007, 16:25   #10 (permalink)
Freak Poster
 
joallo's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Venezuela
Posts: 137
Member: 99207
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Question

Helpme please...! Mr. Universalbox.

did I communicate with my seller and I indicate myself that it has no guarantee for being a problem in the moment of update, which I do?
 
Old 01-20-2007, 05:48   #11 (permalink)
Freak Poster
 
joallo's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Venezuela
Posts: 137
Member: 99207
Status: Offline
Thanks Meter: 41
hello, is there anybody in house, is there no support?
 
Old 01-24-2007, 04:52   #12 (permalink)
Freak Poster
 
joallo's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Venezuela
Posts: 137
Member: 99207
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Exclamation

thanks for the response, already I see that I lost my money, very badly the support.
 
Old 01-24-2007, 05:13   #13 (permalink)
No Life Poster
 
alex12345's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: www.sw-box.com
Age: 16
Posts: 1,318
Member: 152573
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Quote:
Originally Posted by joallo View Post
Helpme please...! Mr. Universalbox.

did I communicate with my seller and I indicate myself that it has no guarantee for being a problem in the moment of update, which I do?
hi, wat is ur problem? can u post the screenshot?

Regards
alex
 
Old 01-24-2007, 10:34   #14 (permalink)
Freak Poster
 
rudyab's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Age: 51
Posts: 129
Member: 81291
Status: Offline
Thanks Meter: 4
I got this problem also....
My box is report device open failed at USB.
I change U-box from my friend to my computer it's working good.
So I think it is box (hardware) error not software.
How to fix this problem?
 
Old 01-24-2007, 13:45   #15 (permalink)
No Life Poster
 
alex12345's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: www.sw-box.com
Age: 16
Posts: 1,318
Member: 152573
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Quote:
Originally Posted by rudyab View Post
I got this problem also....
My box is report device open failed at USB.
I change U-box from my friend to my computer it's working good.
So I think it is box (hardware) error not software.
How to fix this problem?
hi, if u try all the solution we posted b4 then please send back to ur reseller ask for replacement.

Regards
alex
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:51.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26444 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO