GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > BF, BG, TH, BHx Series

BF, BG, TH, BHx Series Alcatel BF3/4 and also BG3 series, also THx, BHx are located here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2005, 18:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Johnessen's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 513
Member: 19831
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Donate money to this user
BF3 cannot connect


I have an alcatel bf cable with external power supply that refused to connect to any software.I have used this cable before wray and heinrich but now it canīt connect at all to any software even Vygis cracked.I was forced into buying 9 in 1 alcatel cables but to no avail,Can someone olease help me out.
Thanks in advance
  Reply With Quote
Old 12-07-2005, 19:17   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 43
Posts: 924
Member: 82155
Status: Offline
Thanks Meter: 33
me too i have the same problem even with original vygis
  Reply With Quote
Old 12-07-2005, 20:33   #3 (permalink)
Freak Poster
 
stepw's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 210
Member: 39097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Johnessen
I have an alcatel bf cable with external power supply that refused to connect to any software.I have used this cable before wray and heinrich but now it can´t connect at all to any software even Vygis cracked.I was forced into buying 9 in 1 alcatel cables but to no avail,Can someone olease help me out.
Thanks in advance
Your old cable doesn't work with Henrich's soft now too?
Well, there's either a cable problem or operating system problem.
Which version of software and what OS are you running?
  Reply With Quote
Old 12-07-2005, 20:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Johnessen's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 513
Member: 19831
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Donate money to this user
I am running on Xp Professional with sp2.I have tried increasing and decreasing my pwr supply still didnīt help but I have used this cable in the past on XP with no problem
  Reply With Quote
Old 12-08-2005, 15:31   #5 (permalink)
Freak Poster
 
stepw's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 210
Member: 39097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Johnessen
I am running on Xp Professional with sp2.I have tried increasing and decreasing my pwr supply still didnīt help but I have used this cable in the past on XP with no problem
In Henrich's soft you must use "Slow PC" or "USB cable" speed setting.
As for the power supply, 5v or 9v should be good.
  Reply With Quote
Old 12-08-2005, 17:29   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2000
Location: Tansania
Posts: 729
Member: 1233
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Or Try to use WIN98.
  Reply With Quote
Old 12-08-2005, 21:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: Port Harcourt Nigeria
Age: 48
Posts: 1,080
Member: 197720
Status: Offline
Thanks Meter: 24
the problem could still be from your cable try universal box and caBLE THAT COULD HELP
  Reply With Quote
Old 12-08-2005, 22:29   #8 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 42
Posts: 649
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Hi
My alcatel 5 in 1 com cable with 9V power adapter plugged in, works perferct in henrich. but the phones version is not supported, so i need to connect it to vygis cracked, but vygis cracked keeps on saying, error error error, @ 12% cannot load boot.

but the LG 1200 works 100% on vygis.
any clues???
  Reply With Quote
Old 12-09-2005, 08:05   #9 (permalink)
Freak Poster
 
stepw's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 210
Member: 39097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by silveraxe
Hi
My alcatel 5 in 1 com cable with 9V power adapter plugged in, works perferct in henrich. but the phones version is not supported, so i need to connect it to vygis cracked, but vygis cracked keeps on saying, error error error, @ 12% cannot load boot.

but the LG 1200 works 100% on vygis.
any clues???
Try another COM port, play with the port speed setting...
Which Alcatel phone you're trying to connect? If you have some other model, try it with Vygis too...
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 16:43   #10 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 42
Posts: 649
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Ok excellent peoples !!!!
ITS UNLOCKED !!!

I managed to downlaod this version of henrich 523v3.exe
it works like a charm, first it says usb dongle not found, when i chose windows me/98 comp and disabled visual settings, it unlocked the phone in 3 seconds :>
with my 5 in 1 com port alcatel cable, 9V powered...

great program 523v3.exe Henrich.

WBR
  Reply With Quote
Old 12-10-2005, 19:06   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 43
Posts: 924
Member: 82155
Status: Offline
Thanks Meter: 33
Quote:
Originally Posted by silveraxe
Ok excellent peoples !!!!
ITS UNLOCKED !!!

I managed to downlaod this version of henrich 523v3.exe
it works like a charm, first it says usb dongle not found, when i chose windows me/98 comp and disabled visual settings, it unlocked the phone in 3 seconds :>
with my 5 in 1 com port alcatel cable, 9V powered...

great program 523v3.exe Henrich.

WBR
please where did u get the program share it here with us thanks
  Reply With Quote
Old 12-11-2005, 16:22   #12 (permalink)
No Life Poster
 
amonev's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Razgrad,Bulgaria
Age: 36
Posts: 1,132
Member: 39126
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Download at :

w w w . u n l o c k e a s y . c o m
  Reply With Quote
Old 12-12-2005, 23:40   #13 (permalink)
No Life Poster
 
silveraxe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 42
Posts: 649
Member: 166746
Status: Offline
Thanks Meter: 86
yeah,
just as amoneysaid:
thats where i got it from.
take care you wonderfull people on GSMFORUM :>
  Reply With Quote
Old 12-13-2005, 01:51   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Inovator's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Croatia
Age: 39
Posts: 831
Member: 144433
Status: Offline
Thanks Meter: 49
I havel all this, but I'm wondering, how to connect? must the phone be in OFF or ON mode? what's the exact procedure?
thanx 2 all
  Reply With Quote
Old 12-13-2005, 08:11   #15 (permalink)
Freak Poster
 
stepw's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 210
Member: 39097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
You should turn the phone off, you may even want to re-insert the battery.
Before you start make sure the battery is charged to its maximum.
When you're able to connect, be sure to make a full flash backup...
Good luck!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bf3 Cannot Unlock alamgarh BF, BG, TH, BHx Series 5 07-25-2008 12:28
KG225 cannot connect - cannot flash? Kasper VygisToolbox 2 08-07-2007 20:39
my phoenix cannot connect with 5185 GSMsell Various CDMA/TDMA Cell Phones 6 08-09-2004 17:38
c330 dead after bad flash file from spunlock cannot connect to computer toulonnais Motorola P2k 0 12-17-2003 22:28
Even cannot connect with T10s:HEELP GreEn Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 07-09-2000 13:23

 



All times are GMT +1. The time now is 12:09.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33233 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO