GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2015, 10:11   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hitech care's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ek India Happy Wala.. :-)
Posts: 2,829
Member: 1834832
Status: Offline
Thanks Meter: 1,446
Alcatel 4035D Firmware Needed


Alcatel 4035D MTK6572 (4035D-2ZIJIN3)

Kindly Provide If Anyone Having....
  Reply With Quote
Old 06-08-2015, 16:49   #2 (permalink)
No Life Poster
 
xx0o0xx1's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: The Hell
Age: 29
Posts: 1,772
Member: 2033150
Status: Offline
Thanks Meter: 619
https://yadi.sk/d/2oSnCBdodewYs
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xx0o0xx1 For This Useful Post:
Old 10-08-2015, 06:53   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Bikash Shrestha's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Kathmandu, Nepal
Age: 41
Posts: 178
Member: 589836
Status: Offline
Sonork: 1637176:sbikash81
Thanks Meter: 47
can anyone provide me backup from ok sets for this model mine also error 1011
  Reply With Quote
Old 10-08-2015, 17:06   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 46
Posts: 7,555
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 7,293
Quote:
Originally Posted by Bikash Shrestha View Post
can anyone provide me backup from ok sets for this model mine also error 1011
Try with THIS flash file.
Also, download attached scatter file (put in unpacked ROM folder),
and use it for flashing.

p.s. you can also try this scatter for previously posted flash file.

p.s.2 After flashing, enter recovery and make Wipe Data / Cache,
then reboot. First boot takes some longer time, so be patient.

If you have imei problems, use scatter from rom file archive,
and flash nvram only.

***** EDIT :
Looks like people don't understand some things :

1. When flashing some alcatel MTK flash, IT'S MANDATORY to flash custpack, system and all rest partitions,
especially if FULL FLASH FORMAT was done before (for some stupid reason).
2. When Flash phone with readed backup, without clear cache and userdata partitions,
IT'S MANDATORY to enter recovery and make full factory reset (Wipe DATA / CACHE option).
3. If NONE of above helps, make FULL FORMAT of phone, and re-flash all from beginning.
(if you don't have NVRAM backup, you will screw up IMEI, but that can be easily fixed.)

b.r.
Alex
Attached Files
File Type: txt MT6572_Android_scatter_emmc.txt (8.0 KB, 1954 views)
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 10-09-2015 at 19:38. Reason: added some info
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-18-2016, 09:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
arneja's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: YOU THINK. I DO.
Posts: 376
Member: 2401275
Status: Offline
Thanks Meter: 78
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
Link is working perfectly normal.
Please make complaints to your ISP, not to forum.

b.r.
Alex
bro my set condition is hang on logo and not going recovery i try flash with sp tool always error pmt changed.....and try firmware update.....and say unrecognise firmware.....i select in sp flash tool...format+download...format complete and download failed my set is dead...and i try third party vol????......flash complete.......then my set hang on logo...i goto recovery and wipe data and wipe cache.......my set always in logo..........what can i do.....help me............

problem solve with....alcatel upgrade tool.........v 4.2.7..........install.and select 4035 model and ugrade.........100000000000%%%%%%%%%%%%% solve...................

Last edited by Brka; 01-18-2016 at 19:45. Reason: multiple posts merged
  Reply With Quote
Old 02-25-2016, 13:24   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 53
Member: 220074
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Legendary ... It worked.

Last edited by Brka; 02-25-2016 at 21:59. Reason: translated to english :)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to majstormilan For This Useful Post:
Old 04-28-2016, 15:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
rajakhank3's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: android efs
Posts: 613
Member: 1042104
Status: Offline
Sonork: 100.1609232
Thanks Meter: 216
idea 4035d 1000% tested backup link

https://drive.google.com/file/d/0ByU...w?usp=drivesdk

Last edited by Brka; 04-28-2016 at 16:10. Reason: No box ads here
  Reply With Quote
The Following 20 Users Say Thank You to rajakhank3 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:02.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13521 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO