GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2021, 13:59   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Pandemonio100's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: ITALY
Age: 49
Posts: 3,940
Member: 3381
Status: Offline
Thanks Meter: 1,168
Donate money to this user

OT-5028D frp suggest or firmware need.
tanks

Mediatek helio p22 mt6762d

Last edited by Brka; 03-25-2021 at 22:06. Reason: merged posts
  Reply With Quote
Old 03-18-2021, 23:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
gile@gile's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Balkan
Age: 48
Posts: 2,069
Member: 1473716
Status: Offline
Thanks Meter: 991
Quote:
Originally Posted by Pandemonio100 View Post
OT-5028D frp suggest or firmware need.
tanks
Did you try this method....
https://www.youtube.com/watch?v=tv4vOfqQ3pg
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to [email protected] For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-19-2021, 09:39   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Pandemonio100's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: ITALY
Age: 49
Posts: 3,940
Member: 3381
Status: Offline
Thanks Meter: 1,168
Donate money to this user
Yes Bro i try all method manually but some Stuck on Google setting and some others not work.��
  Reply With Quote
Old 03-25-2021, 22:17   #4 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 45
Posts: 7,311
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 7,017
Quote:
Originally Posted by Pandemonio100 View Post
Yes Bro i try all method manually but some Stuck on Google setting and some others not work.��

1. Bypass auth using free tools
2. Without disconnect, Use SPFlashTools to erase manually frp region
(start: 0x8e00000 ; length: 0x200000 )

p.s. In SPFT, just load scatter and DA, no need for auth file after bypass is done.

p.s.2 It's MT6765

or ... even simpler ... if you have some box with SLA Bypass,
just load scatter/preloader and do Bypass+FRP in one click.


Download Links :
= Free Tools LINK ; Drivers
= DA + Scatter = attached

post results.

b.r.
Alex
Attached Files
File Type: rar 5028D_Scatter+DA.rar (322.6 KB, 140 views)
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 03-25-2021 at 22:55.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 09-15-2021, 14:13   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2010
Location: City Dorohoi Country Romania
Age: 56
Posts: 56
Member: 1368264
Status: Offline
Thanks Meter: 8
The method posted by [email protected] worked perfectly https://www.youtube.com/watch?v=tv4vOfqQ3pg
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 11:28.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.11747 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO