GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Griffin Products > MT-BOX

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2006, 23:30   #1 (permalink)
LAD
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK -Leicester
Posts: 262
Member: 51517
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Make MMC Unlock Cable


hi, i want to make an MMC unlock cable myself and i got the schematic off the MT-Box site.

The thing is, in the scematic it says to use a 240pF capacitor, but i'm finding it hard to get it, is it possible for me to use either a 220pF or 270pF capacitor? as i have these!

thanks a lot,
Lad.
  Reply With Quote
Old 02-22-2006, 20:51   #2 (permalink)
LAD
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK -Leicester
Posts: 262
Member: 51517
Status: Offline
Thanks Meter: 24
well i decided to just get a 22pF and put it in parallel with the 220pF, os it's will be about 242pF, hopefully this is close enough!

will see if it works!

if anyone has any other suggestions, feel free to say!

Lad.
  Reply With Quote
Old 02-23-2006, 15:12   #3 (permalink)
No Life Poster
 
benguetcowboy1's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Baguio_City;Ph @ DrunkenMaster
Age: 40
Posts: 1,916
Member: 51716
Status: Offline
Sonork: 100.1594676
Thanks Meter: 216
buy a ready made cable like me????sad thing is....it doesnt work at all for me....waiting for another cable to test
  Reply With Quote
Old 02-23-2006, 15:58   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ssatcom's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Satcom Bangalore INDIA
Age: 50
Posts: 911
Member: 17098
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Quote:
Originally Posted by LAD
hi, i want to make an MMC unlock cable myself and i got the schematic off the MT-Box site.
The thing is, in the scematic it says to use a 240pF capacitor, but i'm finding it hard to get it, is it possible for me to use either a 220pF or 270pF capacitor? as i have these!
thanks a lot,
Lad.
Use 220pF 100% working......
  Reply With Quote
Old 02-25-2006, 00:03   #5 (permalink)
No Life Poster
 
tostefo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sofia
Age: 39
Posts: 1,541
Member: 77941
Status: Offline
Thanks Meter: 120
........i use mmc cable from my JAF and all is ok
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is it posible to make k750 unlock cable with a t28 service cable&dcu-60 cable? reactos Sony Ericsson Hardware Repair 1 06-06-2007 00:55
Make a unlock cable from original DCA-500? anonymous83 S-Gold Based Phones 3 02-27-2006 11:08
how to setup mmc unlocker cable in windows xp PINKY_CHINA Universal GSM Software 14 12-08-2005 07:49
mmc unlock cable in stock !!!!!! PINKY_CHINA Main Sales Section 0 08-29-2005 16:20

 



All times are GMT +1. The time now is 23:11.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25948 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO