GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > NON Siemens Brand (ODM Phones)

NON Siemens Brand (ODM Phones) Do you know that C62 is not a Siemens Manufactured !? here in this section we Throw all non Siemens-Benq related Threads like C62, CFX65, SF65, CL75, CL50, S40, U15, C30,Xelibri.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2004, 20:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 130
How to Unlock C62 without test point? it's Urgent help plz ...


Hi @ll

i've to unlock C62 Ver.16 . i read some Threads bout it . n according
to our R/M that 1st i've to download that java patch file into mob via
Pc Suite for C62 then i've apply that patch through the mobs menu after
that i've to use to modified Feria .
But Sir, i'm facing some problems so plz help me in this regard.
1) where to get that Modified feria ? i searched on the forum but
couldn't find it so plz any download link ?
2) i visit to the Siemens site. but couldn't get Pc Suite for C62 from
there so plz any Direc download link ?
3) if the C62 shows "Phone disabled ! Insert correct SIM card" in this
condition will it connect to Pc Suite for downloading java patch ???

some 1 plz help me a.s.a.p it's realy urgent .

Big thanx in adv

the_frightener
  Reply With Quote
Old 08-04-2004, 21:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
DrMobile's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: P A K I S T A N _____________
Age: 37
Posts: 3,569
Member: 5932
Status: Offline
Thanks Meter: 1,694
I think you READ AGAIN...

I think u r talking about A60/MC60/M55

There is no need of boot patched to unlock C62...


read old posts again.. u will be got your answer and required stuff..



Best Regards,
Wahab
  Reply With Quote
Old 08-04-2004, 22:01   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 130
Quote:
Originally Posted by DrMobile
I think you READ AGAIN...

I think u r talking about A60/MC60/M55

There is no need of boot patched to unlock C62...


read old posts again.. u will be got your answer and required stuff..



Best Regards,
Wahab
Nope Sir, i'm talkin bout C62 . n i read in one Thread after the search that for C62 Java patch should be use ...anyway if there's no need of boot patched to unlock C62 then kindly tell me the simple way to unlock it coz i searched a lot bout it n everytime i'm having the Java patch solution for that ...

so plz guide me how to unlock it without java patch ???

thanx
  Reply With Quote
Old 08-04-2004, 22:33   #4 (permalink)
Moderator
 
sebagsm's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Serbia/Hungary
Age: 39
Posts: 1,035
Member: 15994
Status: Offline
Thanks Meter: 262
you don't need the java patch for it because it is not a siemens phone
for free unlock solution search the web for Terror's C62 logger and the log decrypter from Zulea. ... you will also need a different cable ...
  Reply With Quote
Old 08-05-2004, 07:06   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2,177
Member: 20069
Status: Offline
Thanks Meter: 130
Quote:
Originally Posted by sebagsm
you don't need the java patch for it because it is not a siemens phone
for free unlock solution search the web for Terror's C62 logger and the log decrypter from Zulea. ... you will also need a different cable ...
k now i got it Sir 1st i'll try to get the Terror's C62 logger n then Log decrypter from Zulea ...

thanx a lot sir
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to write gdfs without test point ruvanw1979 Sony Ericsson 2 08-31-2008 19:38
how to unlock v3xx with test point???? abdelhak_gsm Smart-Clip 17 04-07-2008 19:42
how to unlock v360 with test point a2b2t Motorola P2k 18 08-08-2006 15:03
how to unlock V3x via test point datalife2000 Smart-Clip 1 03-02-2006 21:59
How To Unlock C60 Without Test Point ??? wintesla E-Gold Based Phones 2 08-12-2004 22:29

 



All times are GMT +1. The time now is 02:51.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12748 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO