GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) > WD2 & APE (Symbian Phones)

WD2 & APE (Symbian Phones) All WD2 like 3230, 3650, 3660, 6260, 6600, 6650, 6670, 7610, 7650, N-Gage, N-Gage QD also here we can get all About APE phones like 9500, 9300, 9300i, 7710, 6620, 6708.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2006, 17:27   #1 (permalink)
No Life Poster
 
mughalG's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: U-A-E Dubai---->Pak
Posts: 2,908
Member: 315789
Status: Offline
Thanks Meter: 3,428
3230 Hang on Start up and Shows Nokia Logo only


3230 came in dead position to me. I flashed it with UFS HWK Latest setup files with latest flash files RM51PE506140.1C and PPM as RM51PE506140.29. Phone now turned on but stays at Nokia Logo no more activity.

Then i flashed again by changing PPM to RM51PE506140.34 still same. I also tried Format user area after each time i flash it but still same

What to do now ?
  Reply With Quote
Old 09-01-2006, 17:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
imran_qasim's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: PAKISTAN
Age: 41
Posts: 1,790
Member: 133436
Status: Offline
Sonork: 100.1577364
Thanks Meter: 191
Just Full Erase All Address manually, and flash again.

Everything Will Be Ook


Take Care
ENJOY
  Reply With Quote
Old 09-01-2006, 19:50   #3 (permalink)
No Life Poster
 
c_ahmad79's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: inside unlocking
Age: 15
Posts: 7,173
Member: 221603
Status: Offline
Sonork: 100.1581270
Thanks Meter: 6,392
Donate money to this user
format it manually *+3+send+power
  Reply With Quote
Old 09-02-2006, 08:58   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mughalG's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: U-A-E Dubai---->Pak
Posts: 2,908
Member: 315789
Status: Offline
Thanks Meter: 3,428
Quote:
Originally Posted by c_ahmad79 View Post
format it manually *+3+send+power
Tried this too earlier but nothing same result....
  Reply With Quote
Old 09-02-2006, 09:01   #5 (permalink)
No Life Poster
 
enzawigroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: lebanon
Age: 45
Posts: 1,462
Member: 141363
Status: Offline
Sonork: 100.1594362
Thanks Meter: 147
Quote:
Originally Posted by mughalG View Post
Tried this too earlier but nothing same result....
check the flash's ic or uem problem check the small flash ic re hot or try to change it



best regards.
  Reply With Quote
Old 09-02-2006, 09:08   #6 (permalink)
No Life Poster
 
dmaetrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,138
Member: 315550
Status: Offline
Thanks Meter: 110
it wont work with a reset.....erase the mcu+ppm...and flash it agen.....format it 3times....good luck..
  Reply With Quote
Old 09-02-2006, 09:24   #7 (permalink)
No Life Poster
 
enzawigroup's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: lebanon
Age: 45
Posts: 1,462
Member: 141363
Status: Offline
Sonork: 100.1594362
Thanks Meter: 147
Quote:
Originally Posted by mughalG View Post
Tried this too earlier but nothing same result....
check the flash's ic or uem problem check the small flash ic re hot or try to change it



best regards.
  Reply With Quote
Old 09-02-2006, 10:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
mughalG's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: U-A-E Dubai---->Pak
Posts: 2,908
Member: 315789
Status: Offline
Thanks Meter: 3,428
Quote:
Originally Posted by dinodag View Post
it wont work with a reset.....erase the mcu+ppm...and flash it agen.....format it 3times....good luck..
No luck brother... Still same
  Reply With Quote
Old 12-21-2006, 05:33   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Member: 415588
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by c_ahmad79 View Post
format it manually *+3+send+power
bro i tried it but not working ihave a jaf please help
  Reply With Quote
Old 12-22-2006, 10:26   #10 (permalink)
No Life Poster
 
puneet14884's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: guangzhou,CHINA & delhi,INDIA
Posts: 569
Member: 399779
Status: Offline
Thanks Meter: 125
Wink

donot loose hope bro just replace small black ic in front of batt connector known as boot or start up ic & then try format.........all fine 100%
  Reply With Quote
Old 03-27-2007, 06:14   #11 (permalink)
Freak Poster
 
aaneel's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nepal,Kathmandu
Posts: 236
Member: 156187
Status: Offline
Thanks Meter: 16
please give me a photos please small black ic in front of batt connector
  Reply With Quote
Old 03-27-2007, 23:29   #12 (permalink)
Freak Poster
 
iqbal_zaro's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Age: 41
Posts: 166
Member: 437024
Status: Offline
Thanks Meter: 480
3230

try and also format manualy
Attached Images
File Type: jpg 3230.jpg (26.5 KB, 977 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to iqbal_zaro For This Useful Post:
Old 03-28-2007, 05:57   #13 (permalink)
No Life Poster
 
.::koolfriend4u::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,478
Member: 200145
Status: Offline
Sonork: 100.1596786
Thanks Meter: 677
Arrow

Quote:
Originally Posted by puneet14884 View Post
donot loose hope bro just replace small black ic in front of batt connector known as boot or start up ic & then try format.........all fine 100%
s in most case..if u tried every thng wth soft means...try to change tht boot i.c...mostly ur prblm wll b solvd.orelse problm n flash ic
  Reply With Quote
Old 03-28-2007, 06:07   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: www.gsmpioneer.com
Age: 38
Posts: 166
Member: 248086
Status: Offline
Thanks Meter: 22
try to format using 3 fingers *+3+green...
  Reply With Quote
Old 03-30-2007, 11:32   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 10
Member: 304395
Status: Offline
Thanks Meter: 3
you!!! Formatting................100% ok!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zetel N95y+ FM hanging on start up and shutdown RazoR888 SpiderMan 6 04-18-2010 12:26
c300 hang on start up.and please wait imran_bcz NSPRO 0 05-06-2008 19:55
LG U450 Hang on start up logo LG sof940 LG 0 02-16-2008 01:55
E310 hang on start up logo FMC_GSM Samsung Hardware Repair 5 09-09-2007 22:37
N-gage QD Hang on Start up and Shows Nokia Logo only Chinnapong WD2 & APE (Symbian Phones) 5 04-06-2007 12:17

 



All times are GMT +1. The time now is 08:41.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44730 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO