GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2005, 21:59   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Member: 6739
Status: Offline
Thanks Meter: 4
d500 only blink in de statup logo


d500 only blink in de statup logo.
i don,t know what the problem is.
i have a serial cable but with downloader 3.2 he does not reconize my pone.
he don,t startup full only blinking (sgh-d500)
thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rampaper1 For This Useful Post:
Old 03-29-2005, 22:17   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Poland
Age: 61
Posts: 161
Member: 58460
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Downloader 3.2 not work white this phone. Read forum, for flash this phone us Corona Downloader.
BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Teleserwis For This Useful Post:
Old 03-29-2005, 22:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Aamir_Zia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Karachi Pakistan
Age: 35
Posts: 6,741
Member: 47321
Status: Offline
Sonork: 100.54032
Thanks Meter: 488
Open your Phone & remove Backup battery for 15 Minutes & put it back again
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Aamir_Zia For This Useful Post:
Old 03-29-2005, 22:39   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Member: 6739
Status: Offline
Thanks Meter: 4
i,m using corona 3.2
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rampaper1 For This Useful Post:
Old 03-29-2005, 22:46   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2004
Location: the land of the doomed
Age: 45
Posts: 363
Member: 51749
Status: Offline
Thanks Meter: 20
have you tried agere-attack??, if you live near NW england maybe i can help you
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to the insaan For This Useful Post:
Old 03-30-2005, 14:55   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Member: 6739
Status: Offline
Thanks Meter: 4
i live in holland
and to take the battery of for 15min does not help
i have a original data link cable

Last edited by rampaper1; 03-30-2005 at 15:44.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rampaper1 For This Useful Post:
Old 03-31-2005, 17:08   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Member: 6739
Status: Offline
Thanks Meter: 4
can i put new software in my phone with this cable or is the phone not to fix
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rampaper1 For This Useful Post:
Old 07-21-2005, 07:59   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sunnyc's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Life's a Journey
Age: 41
Posts: 3,555
Member: 49495
Status: Offline
Sonork: 100.9 & 100.12345
Thanks Meter: 1,025
same problam with me any one help me ???????? WAITING
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sunnyc For This Useful Post:
Old 07-23-2005, 09:56   #9 (permalink)
Freak Poster
 
.:: SkyElectronic ::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Age: 38
Posts: 359
Member: 43712
Status: Offline
Thanks Meter: 3
HERE IS SOLUTION:

Use Corona Downloader 3.2
Take Working D500 and use DUMP NOR FLASH and select ALL fields (512*64kb) and You will get 32MB *.HEX file
After that flash NOT WORKING D500 with this file. But it in bin file, and MARK NOR ADRESS 100000 (not flash TFS). In my case Flashing stop on 99% but after that flash BIN and TFS with orginal files and phone POWER on normal. Change IMEI with WInIMEI and unlcok, reset with *2767*3855# and ALL ok in my case

BR, Milan

PS Post results here
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:: SkyElectronic ::. For This Useful Post:
Old 08-03-2005, 13:27   #10 (permalink)
Freak Poster
 
dydycom's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: hell (gsm bussines)
Age: 46
Posts: 142
Member: 19875
Status: Offline
Thanks Meter: 3
hex flash

can anyone compress the hex flash and upload it somewhere...
i have no spare d500 to read from

Thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dydycom For This Useful Post:
Old 07-20-2008, 21:25   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 75
Member: 621076
Status: Offline
Thanks Meter: 7
reset your phone,and remove the baterry
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to manndi For This Useful Post:
Old 04-03-2009, 00:34   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: djelfa
Posts: 36
Member: 196149
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Red face

Quote:
Originally Posted by manndi View Post
reset your phone,and remove the baterry
to do a gooad job change the bluetoth ic 100/10000 test
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
d500 only blink SGH d500 khanmobiles0003 SWIFT Platform 2 11-10-2009 09:35
chaina nokia 1112 freez statup logo 100%ok with infinity sajidashraf Infinity-Box 2 04-02-2009 16:05
d500 only blink in statup logo patric SWIFT Platform 5 11-01-2007 06:11
How To Change Statup LOGO Relaince To Tata In 1255 rajan nishchal Nokia CDMA 1 12-08-2006 15:16
W600i Cingular frezze at statup logo tunningcel Universalbox 0 09-14-2006 16:51

 



All times are GMT +1. The time now is 05:53.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16321 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO