GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2009, 08:41   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2007
Location: In your Heart
Posts: 413
Member: 503816
Status: Offline
Thanks Meter: 224
d500 only blink SGH d500


d500 only display SGH D500 and power down
what i need to do??????
  Reply With Quote
Old 11-10-2009, 09:26   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22
Member: 1149465
Status: Offline
Thanks Meter: 1
d500 only display SGH D500 and power down
what i need to do??????

post me at ([email protected])
  Reply With Quote
Old 11-10-2009, 09:35   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mobilelink's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: UK
Age: 42
Posts: 532
Member: 318277
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Quote:
Originally Posted by khanmobiles0003 View Post
d500 only display SGH D500 and power down
what i need to do??????
Mate

First FLASH the phone and if its d same still ..write EPROM file

Post results

BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlock SGH-A800 with SGH-D500 Flash Cable pullenboy VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 0 07-06-2009 22:49
d500 only blink in de statup logo rampaper1 SWIFT Platform 11 04-03-2009 00:34
MOTO V3i ONLY BLINK ONE TIME SOW ONLY MOTOROLLA madeena Motorola P2k 0 05-03-2008 17:42
d500 only blink in statup logo patric SWIFT Platform 5 11-01-2007 06:11
E720 only blink blink ianek SYSOL Platform 2 07-11-2005 17:19

 



All times are GMT +1. The time now is 10:23.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13905 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO