GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > SWIFT Platform

SWIFT Platform D500, D508, D510, D600, D608, D800, D820, E340, E350, E640, E730, E760, T309, T809.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2005, 09:58   #1 (permalink)
Freak Poster
 
doomstyle's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: netherlands.antillies
Age: 44
Posts: 291
Member: 6879
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Donate money to this user
how to unlock d500 samsung phone


hey i have a d500 from orange and its lock or it freeze and i cant get it to unlock i have tst dongle but it dont work self so any body that have a solution for this pls help me ok
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 10:00   #2 (permalink)
Freak Poster
 
randy_d4's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: 0xDEADBEEF
Age: 38
Posts: 479
Member: 71246
Status: Offline
Thanks Meter: 39
THE BEST way for FAST unlock solution is SEARCH

For freezing problem(if is SW prob) flash cla and tfs with NOR erase option!!
BR
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 10:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
doomstyle's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: netherlands.antillies
Age: 44
Posts: 291
Member: 6879
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Donate money to this user
stange i cant unlock it
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 17:04   #4 (permalink)
No Life Poster
 
TDXI's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LIVERPOOL
Posts: 1,690
Member: 111845
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Are you using the right cable to do it?
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 17:07   #5 (permalink)
Freak Poster
 
doomstyle's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: netherlands.antillies
Age: 44
Posts: 291
Member: 6879
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Donate money to this user
when u put a chip it does say phone freeze enter lock code meaning network lock and i cant get it done but i have standard comport cable and TST dongle cable
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 17:27   #6 (permalink)
Freak Poster
 
randy_d4's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: 0xDEADBEEF
Age: 38
Posts: 479
Member: 71246
Status: Offline
Thanks Meter: 39
Read Unlock codes and enter the master code!!After that U will have a working phone

BR
  Reply With Quote
Old 08-06-2005, 20:54   #7 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2004
Age: 40
Posts: 56
Member: 78380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how i read unlock codes???
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to unlock D500? Otreb UST Pro II 0 09-09-2009 10:15
how to unlock L780 samsung? symbian phone? Boshko_Alfa NSPRO 2 07-03-2009 10:19
did any one know how to unlock this samsung phone V920??? tsarkh Samsung Flashers, Software, Firmware. 9 07-24-2007 06:57
How to unlock D500 & SE with HWK. rajumobile HWK 4 12-13-2005 15:43
how to unlock e315 samsung phone doomstyle Trident/AGERE Platform 10 09-10-2005 12:19

 



All times are GMT +1. The time now is 18:31.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42986 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO