GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2007, 14:29   #16 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toketek
Age: 41
Posts: 780
Member: 546766
Status: Offline
Thanks Meter: 51

samsung p910 unlocking not any problem.but it cant received 64 or 32 k sim.it received only 128k.

its unlock is no metter .if you have ns pro or ust pro2 so that you can easily unlock p910
  Reply With Quote
Old 11-27-2007, 14:39   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Member: 632026
Status: Offline
Thanks Meter: 0
great bro it werk 128k how about 64k bro ?
  Reply With Quote
Old 11-28-2007, 09:04   #18 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Pakistan,Peshawar
Posts: 1,633
Member: 144708
Status: Offline
Sonork: 100.1615125
Thanks Meter: 386
Good but its not work on 64kb sim..............





GSM007
  Reply With Quote
Old 11-28-2007, 09:30   #19 (permalink)
No Life Poster
 
IkaMazini's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,689
Member: 162473
Status: Offline
Thanks Meter: 589
Quote:
Originally Posted by sonujawed View Post
Samsung P910i FREE unlock ...without any cable, without any software.
just type this code and enjoy.....tested 1st by myself working 100% only 128kb sim


1) just insert the card three (3 orginal sim)
2) phone on in normal mode then press *2767*3855# the FONE restart automatically,wait again for normal mode.
3) the again press this code *7465625*638*00000000*00000000# (there is 8 time 0 ) (your network lock incorect)
4) #7465625*638*00000000# (your network lock incorect)
5) to digitare *7465625*228# (your Activia lock: activated)

The FONE is unlcoked now put the 128kb sim and enjoy


Sonu Jawed From Penta One Mobiles

i thin this sollution working only for USA Cigular phones.
  Reply With Quote
Old 12-01-2007, 06:00   #20 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dhaka
Posts: 721
Member: 194607
Status: Offline
Thanks Meter: 34
HI all its not support 64 sim?
  Reply With Quote
Old 12-02-2007, 14:06   #21 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 725
Member: 289307
Status: Offline
Thanks Meter: 44
not work for mee too i think i hav new phone
  Reply With Quote
Old 12-02-2007, 14:13   #22 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 40
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,947
This is old Samsung D600 code, this may work for 128 K Sim, but what about 64K SiM ?





B.R
Subrata
  Reply With Quote
Old 12-17-2007, 10:48   #23 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Member: 632026
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how about if we put a 64k sim card is this working?
  Reply With Quote
Old 01-24-2008, 08:19   #24 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Member: 687893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
my phone samsung sgh-p910 was working but after i did that became freeze when i open it with SIM

so can you help me imei: 359174/00/119060/2

more thanks

a_aziz

from Egypt

[email protected]
  Reply With Quote
Old 01-24-2008, 08:23   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Member: 687893
Status: Offline
Thanks Meter: 0
please what do yu mean 128k and what is the defrant 64k sim
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 09:12   #26 (permalink)
No Life Poster
 
kmaxmax's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: UK
Age: 43
Posts: 1,838
Member: 553000
Status: Offline
Thanks Meter: 2,300
thnx for providing this kind of information.......i hope it will work for me in future
  Reply With Quote
Old 01-30-2008, 20:03   #27 (permalink)
Cheater
 
Join Date: Dec 2005
Location: www.gsm4man.com
Posts: 152
Member: 212401
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by sonujawed View Post
Samsung P910i FREE unlock ...without any cable, without any software.
just type this code and enjoy.....tested 1st by myself working 100% only 128kb sim


1) just insert the card three (3 orginal sim)
2) phone on in normal mode then press *2767*3855# the FONE restart automatically,wait again for normal mode.
3) the again press this code *7465625*638*00000000*00000000# (there is 8 time 0 ) (your network lock incorect)
4) #7465625*638*00000000# (your network lock incorect)
5) to digitare *7465625*228# (your Activia lock: activated)

The FONE is unlcoked now put the 128kb sim and enjoy

Sonu Jawed From Penta One Mobiles
SORRY MY FRIEND THIS IS SOLUTION NOT WORK SERCH AGAIN
  Reply With Quote
Old 02-20-2008, 13:29   #28 (permalink)
No Life Poster
 
gsm-world's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,096
Member: 582790
Status: Offline
Thanks Meter: 378
its not working brother
  Reply With Quote
Old 02-20-2008, 13:35   #29 (permalink)
No Life Poster
 
gsm-world's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,096
Member: 582790
Status: Offline
Thanks Meter: 378
ust pro2 so that you can easily unlock p910
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 17:37   #30 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 35
Posts: 12
Member: 110138
Status: Offline
Thanks Meter: 0
anyone tried to use an XSIM to this phone? that might work right?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung Sgh-p910 Unlock twist5qat QUALCOMM Models (3G) 3 05-25-2009 16:12
Samsung SGH-P910 Unlock ? svchost UST Pro II 0 09-02-2008 11:11
Samsung SGH-P910 unlock codes don't work WireBaby KULANKENDI Server 11 05-23-2008 09:36
unlock sgh=p910 ryaz1993. UST Pro II 10 08-18-2007 22:08
Samsung SGH-P910 unlock help elchirurgo KULANKENDI Server 3 07-16-2007 20:56

 



All times are GMT +1. The time now is 22:19.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19833 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO