GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > UST Pro II

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2008, 13:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
kardelen gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Turkey/Kastamonu
Age: 49
Posts: 829
Member: 133173
Status: Offline
Thanks Meter: 119
phone not detected..please help


hi

I new user..

Reading data from box...
Power ON phone...
Phone not detected!
Elapsed Time (00:32)

I try another cable and another phone (E250,D600,E700,X150)not result.. Phone not detected!.. please help...best regards

Last edited by kardelen gsm; 02-15-2008 at 13:35.
 
Old 02-15-2008, 16:17   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 163
Member: 200188
Status: Offline
Thanks Meter: 1
What phone? What cable u use ?
Maybe you can give some more information
 
Old 02-15-2008, 16:26   #3 (permalink)
No Life Poster
 
kardelen gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Turkey/Kastamonu
Age: 49
Posts: 829
Member: 133173
Status: Offline
Thanks Meter: 119
I try all phone...e250,d600,x150...phone not detected..cable and box orjınal..new box..buy reseller..regards
 
Old 02-15-2008, 19:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Age: 46
Posts: 368
Member: 76018
Status: Offline
Thanks Meter: 59
To less infos... you use Windows XP... whcih Ports does the Box has?

Your infos are not enough to give you an answer
 
Old 02-15-2008, 23:26   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 163
Member: 200188
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Right,

Look at my computer, options, third TAB "hardware", which com ports are active when you connect UST ? The must is to make them work at 8 and 9 for me. Never a problem.
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w200i mmc not detect .please help urgent faju Sony Ericsson Hardware Repair 4 05-22-2010 14:51
3110c Heasset not detected please help vaghubha_sodha Nokia Hardware & Hardware Repair 3 03-12-2010 09:02
UST PRO, Need help, phones not detecting saqib124 UST Pro II 3 10-12-2007 21:24
UST PRO, Need help, phones not detecting saqib124 UST Pro II 0 10-03-2007 19:48

 



All times are GMT +1. The time now is 14:30.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19763 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO