GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > USB-Smart > SonyEricsson (USB-Smart)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2005, 20:43   #1 (permalink)
No Life Poster
 
kasner's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Ukraine
Age: 51
Posts: 1,201
Member: 56469
Status: Offline
Thanks Meter: 136
Can't connect UFS when other FTDI interfaces connected


Can't connect UFS when other FTDI interfaces (Martech, Vygis or JAF)connected. Can You fix it?

ThanX

BR Kasner
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 20:58   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Zemun,Serbia
Age: 41
Posts: 95
Member: 59969
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Just install new drivers(comes with UFS suite 2.(1).1 and change usb cable. Also can be problem if u have bad power supply on MB...
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 22:09   #3 (permalink)
No Life Poster
 
yeldar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: UK/España
Age: 53
Posts: 1,595
Member: 12578
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Just make sure you dont use a usb hub, unless it is powered or you will experience no-end of problems!!!

WBR

yeldar
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 22:39   #4 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 47
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
Soy guys, dont agree! Have tried all of what you have said, and still no joy!

I have completely uninstalled/reinstalled twister with hwk, and used different usb lead, i also have tried it with Usb Smart plugged directly into twister, and into my usb ports, no joy.....

Please fix Zulea
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 22:57   #5 (permalink)
No Life Poster
 
yeldar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: UK/España
Age: 53
Posts: 1,595
Member: 12578
Status: Offline
Thanks Meter: 60
With reference to your problem Jay, I still say it is conflict error on pc with usb and something else you have installed mate!

I have sold 300 of these dongles since launch and not really had any other problems from customers with excatly the same problems that you are experiencing!!

I just phoned a friend about this problem and he asked me to ask you to provide details of your pc and is the usb port you are using connected directly to motherboard or through its own hub??

Email it over to me and I will speak with him tomorrow

Enjoy your schmoke

WBR

yeldar
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 23:00   #6 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 47
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
hi dude

ok, its an athlon 2600 processor, and ive tried runnig usb smart though a hub, directly into my usb ports, and through twister itself....ive got it installed now, it just errors when trying to connect to ufs/twister....btw, i was only able to install usb smart AFTER installing Vygis update dongle....
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 23:04   #7 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 47
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
oops, sorry, that was meant to be in email, sorry lad, i forgot
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 23:07   #8 (permalink)
No Life Poster
 
yeldar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: UK/España
Age: 53
Posts: 1,595
Member: 12578
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Quote:
Originally Posted by James Rawlinson
ok, its an athlon 2600 processor, and ive tried runnig usb smart though a hub, directly into my usb ports, and through twister itself....ive got it installed now, it just errors when trying to connect to ufs/twister....btw, i was only able to install usb smart AFTER installing Vygis update dongle....
lol - was it a bought system or made up??

Can you provide other details of this system for me please??

Cheers bro

Daz
  Reply With Quote
Old 10-26-2005, 09:44   #9 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 47
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
what other details do u need mate?

Its a amd 2600 athlon, 1gb ram, 160gb hdd, i have vygis sc, twister (with HWK), jaf, tst, nsdongle, sagem dd, usb smart, furious 2, griffin, Smart Moto and loads of other bits and pieces installed!

I have tested my twister box on my laptop, and that connects fine with usb smart....also, my leads dont work, ive never had them work since i got them! The drivers are installed, but they dont do jack....

If you need anymore info mate then text me

Cheers fella

Jay
  Reply With Quote
Old 10-26-2005, 16:04   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Charly's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: UK York
Age: 55
Posts: 730
Member: 2008
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Jay I think Daz want to know things like what Motherboard and Chipset and USB contoller sh!t like that.

Regards
Charlie
  Reply With Quote
Old 10-26-2005, 16:53   #11 (permalink)
No Life Poster
 
senkron24's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Türkiye
Age: 47
Posts: 1,939
Member: 15880
Status: Offline
Sonork: 100.1612155
Thanks Meter: 452
you can slove esy fix you problem

your problem with ufs box have problem you can slove so

1.open UFS_Maintenance_v20

2.clik conekt buton

3.no clik (use licens database )

4. and calculate you serial with string code calculator then clik buton
active lisens and write you fria lisans in to then is all ok

and wrok grate
ps: when not wrok chanege seril and try 1.2.3.4.
wok 100%100000000000

best regarts senkron24
  Reply With Quote
Old 10-26-2005, 16:57   #12 (permalink)
No Life Poster
 
baldev's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Punjab , INDIA
Posts: 1,259
Member: 153805
Status: Offline
Thanks Meter: 324
Check driver installation info file.check if they all have same vid and pid ie.
vendor id and product id.
  Reply With Quote
Old 10-26-2005, 17:03   #13 (permalink)
No Life Poster
 
baldev's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Punjab , INDIA
Posts: 1,259
Member: 153805
Status: Offline
Thanks Meter: 324
Check driver installation info file.check if they all have same vid and pid ie.
vendor id and product is.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Code for 2 FTDI Devices Connected platforms GSM Programming & Reverse Engineering 3 03-07-2010 19:37
No interface connected please select interface and connect first ! lohan MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 2 12-14-2009 06:04
6620 can't connect ufs iolejoi WD2 & APE (Symbian Phones) 4 11-30-2006 15:58
HELP! when connect UFS-3 Blue with Hwk with UFS Suite 3.0 mk21 UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 08-22-2006 11:32

 



All times are GMT +1. The time now is 09:38.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.18530 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO