GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > USB-Smart > Dongle Problems (USB-Smart)

Dongle Problems (USB-Smart) Dongle probelms and installation support

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2006, 14:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
needi's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Near phones
Age: 46
Posts: 1,154
Member: 18303
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Support area has gone to dogs....


Well after moving support from bad providers (as Zulea said) to damn slow server its really become a headache.Only 6MB file took 10 minutes to download on 4MB connection.It was a cheap tool with great support area but now support area is also cheap.
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 16:36   #2 (permalink)
No Life Poster
 
*phone-company*'s Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Nederlands / Germany / Danmark
Age: 51
Posts: 2,461
Member: 60001
Status: Offline
Sonork: 100.106474
Thanks Meter: 151
yeah absolutly agree realy slow server...what happend zulea??
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 17:07   #3 (permalink)
No Life Poster
 
fanbang's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: out there
Posts: 1,043
Member: 73674
Status: Offline
Thanks Meter: 91
toooooooooooooooooo sloooooooooow
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 17:43   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: Sweden
Age: 46
Posts: 440
Member: 312676
Status: Offline
Thanks Meter: 34
~5-10kb/s (peaked @ 20kb)

Took me over 15 minutes to download semc 8.6... (And i am on 8mbit downstream)
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 18:46   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 403
Member: 231052
Status: Offline
Thanks Meter: 17
we need more speed!!! please!
To Slow!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 20:43   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GSM_N4H's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: 000000ffff
Posts: 507
Member: 211652
Status: Offline
Thanks Meter: 120
i tried so many time but i didn`t seccessed to downloded W800 flash file
please chack the server what is wrong .
we need more speed . it must be best from before not bed.
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 23:17   #7 (permalink)
No Life Poster
 
needi's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Near phones
Age: 46
Posts: 1,154
Member: 18303
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by vladic100
we need more speed!!! please!
To Slow!!!!!!!!!!
More speed means more money....but i think we have to cope up with it.
  Reply With Quote
Old 07-19-2006, 23:22   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sifou474's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: ?
Posts: 542
Member: 60699
Status: Offline
Thanks Meter: 189
Quote:
Originally Posted by needi
More speed means more money....but i think we have to cope up with it.
it's clear now , this is why zulea moved to this new server
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 09:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Age: 54
Posts: 113
Member: 136332
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Maybe old server is going to be used for flashing Db2020 phones but cannot get to support this morning.
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 15:33   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Christobol_007's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Age: 44
Posts: 250
Member: 252859
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Well some of you are lucky, well at least u are able to download, but mine dont download at all, always get cut off or page cannot be displayed. At one point the server wasnt even answering correctly to my card. I am sure my card was plugged in and it brought me to a site as if my dongle was not plugged (I had maintenace v4.1 opened, so i dont know why it said that i have to plug in my dongle).

Other times its page cannot be displayed.....http://12.158.191.102/dl.php?path=./...y_Tool_v53.zip
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 16:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
fanbang's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: out there
Posts: 1,043
Member: 73674
Status: Offline
Thanks Meter: 91
same problem.
i was downloading w810 main flash yesterday. 20 mb downloading at 5kbs. after a hour it timed itself out
zulea, you need do something man..........

btw.
anyone be kind enough to upload w810 main and fs flash please.
thanks
br
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 16:12   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Europe
Age: 47
Posts: 446
Member: 10946
Status: Offline
Thanks Meter: 15
I have downloaded v4.1 maintenance but when i try to logon to support area it says you have to download v4.1 maintenance to logon to support.
I download again he v4.1 version but again the same thing.
What is the problem?
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 17:15   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Die 1973's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 208
Member: 44470
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by sdimitris
I have downloaded v4.1 maintenance but when i try to logon to support area it says you have to download v4.1 maintenance to logon to support.
I download again he v4.1 version but again the same thing.
What is the problem?
SAME HERE!! .................................................
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 17:20   #14 (permalink)
No Life Poster
 
chowdary's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,980
Member: 91102
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by Die 1973
SAME HERE!! .................................................
same here hope will be sorted soon
br
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 21:40   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 28
Member: 44094
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Same for everyone

ZULEA has abandoned his customers, not even an explanation............
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2760 support area confusion , need to be solved gsm_era Universalbox 6 11-05-2008 04:29
.:::::: Support Area Problem Unable To Download File:::::. sairat UST Pro II 4 07-08-2008 08:30
D900i_25 flash file in support area has problem shayan744 UST Pro II 8 08-08-2007 08:23
709SCFK2 in support area has broken. tkhs1157 UST Pro II 2 05-27-2007 06:34
K800 Now Flashing Files Available In Support Area Now How To Flash Y2ksalman Cruiser Suite 1 11-01-2006 10:53

 



All times are GMT +1. The time now is 12:08.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.23338 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO