GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > FuriouS II

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2005, 17:35   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ziko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Here
Age: 59
Posts: 648
Member: 16916
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Is SE server works ???


I can't connect:

Connecting to server...
Error connecting to server !
Execution Time - 00:00:21
Done!



wbr

Ziko
  Reply With Quote
Old 04-26-2005, 17:42   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ziko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Here
Age: 59
Posts: 648
Member: 16916
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Can someone help?
I use new BOX and soft 1.0.0.535 but I can't connect .

Alwaus get this error:

Connecting to server...
Error connecting to server !
Execution Time - 00:00:21
Done!


I disable firewall and antivirus ...
  Reply With Quote
Old 04-26-2005, 19:14   #3 (permalink)
Product Manager
 
FuriouS TeaM's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles
Posts: 5,032
Member: 4584
Status: Offline
Sonork: 100.69564
Thanks Meter: 15,094
was res.... card .
Was offline some seconds

BR.
Steve.
  Reply With Quote
Old 04-26-2005, 19:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ziko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Here
Age: 59
Posts: 648
Member: 16916
Status: Offline
Thanks Meter: 3
When I press INFO I get this error only (see image) .....


Ziko
Attached Images
File Type: jpg Snap1.jpg (38.0 KB, 39 views)
  Reply With Quote
Old 04-26-2005, 19:43   #5 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 53,671
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,124
Angry

Server is online now. Be sure if u have some firewall to grant our application access to internet.


Br
  Reply With Quote
Old 04-27-2005, 07:15   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ziko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Here
Age: 59
Posts: 648
Member: 16916
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I have no SE phone to check UNLOCK, but I just press INFO, and if should I get some info from server is OK, but I get error connection only
firewall is disabled, also tried with laptop without any firewall or antivirus instaled on it.

Is it works to other members server or I'm only one not working?


Ziko
  Reply With Quote
Old 05-02-2005, 18:54   #7 (permalink)
UAV
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2003
Age: 47
Posts: 351
Member: 22608
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I cant get it to work eighter.... workt perfeckly before... same pc, no firewall ?????

Help
  Reply With Quote
Old 05-02-2005, 19:07   #8 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 53,671
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,124
Quote:
Originally Posted by UAV
I cant get it to work eighter.... workt perfeckly before... same pc, no firewall ?????

Help
Currently is offline. Will be back again next hours. Seems is ISP problem.

Br
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 00:00   #9 (permalink)
UAV
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2003
Age: 47
Posts: 351
Member: 22608
Status: Offline
Thanks Meter: 2
ok, can u write when its up again, still cant get it to work

BR
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 00:16   #10 (permalink)
Product Manager
 
FuriouS TeaM's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles
Posts: 5,032
Member: 4584
Status: Offline
Sonork: 100.69564
Thanks Meter: 15,094
Tomorow should be ok.
Sorry for disturbing.
BR.
Steve.
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 21:15   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: suffolk uk
Posts: 332
Member: 6982
Status: Offline
Thanks Meter: 6
not back yet , ive got phones to do people waiting!
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 22:48   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: south italy
Age: 59
Posts: 51
Member: 119606
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello?????
could someone turn on SE server?????

thanx
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 22:52   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 43
Posts: 424
Member: 100089
Status: Offline
Thanks Meter: 1
When I can to activate my furious dongle ???

It's from yesterday morning (36 hours) who when I tried to connect with furious client for update and activation of my box furiousdongle and software, the message is this:
Socket Error # 10060
Connection timed out.
  Reply With Quote
Old 05-03-2005, 23:00   #14 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 53,671
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,124
Angry

All gets back when ****en ISP fix his troubles. They promised us that all should be ok today but it seems not yet.


Br
  Reply With Quote
Old 05-04-2005, 10:50   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 43
Posts: 424
Member: 100089
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Dear hack3r2k,

Do you can post message when the server for updates and activation furious dongle is ok? In this time is also out (48 hours)

Thank's
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is SE server down ?? Ddavez MT-BOX 20 08-06-2007 19:59
is the server working furious coolmax FuriouS II 0 08-10-2005 12:19
When will SE server works ? ?? mds FuriouS II 8 05-12-2005 09:32
ANY info or date when will SE server work again dominik FuriouS II 11 01-12-2005 01:14

 



All times are GMT +1. The time now is 01:41.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.17062 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO