GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > FuriouS II

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2005, 20:27   #1 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 44
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
Standalone SE Flash/Unlock


hi mate

is there any chance that you could make the SE part of furious a standalone solution like the rest of it? im asking cos i'll be losing my net access soon, and as there are already standalone solutions out (GTi and SE Tool) i thought Furious mite wanna join the ranks of the elite and be up there among them


regards

Jay
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 01:50   #2 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 51,080
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 56,651
Donate money to this user
Angry

Quote:
Originally Posted by James Rawlinson
hi mate

is there any chance that you could make the SE part of furious a standalone solution like the rest of it? im asking cos i'll be losing my net access soon, and as there are already standalone solutions out (GTi and SE Tool) i thought Furious mite wanna join the ranks of the elite and be up there among them


regards

Jay
Ok..I do it standalone and en user price will be 700EUR And this is not best price if u think we could join the ranks. Now...seriously. I wont do it.

Br
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 08:52   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 44
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
im sure you could do it hack, even without charging that amount of money.....
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 09:43   #4 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 51,080
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 56,651
Donate money to this user
Angry

Quote:
Originally Posted by James Rawlinson
im sure you could do it hack, even without charging that amount of money.....
True but i sincerly prefer it a server->client based solution.

Br
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 16:37   #5 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 44
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
ok, i can see whee you are coming from, but servers have issues, epsecially when they go down for long periods of time! The problem that i have is that ive used other server clients and had 1 f*%#úd k700i for ages, and i had to send it off to be fixed by a setool user, before the update got released! I dont entirely trust server software now, cos it potentially cost me a small fortune in buying logs etc etc and nothing was working, eveything i tried errored!

Please Hack, at least consider it.....????
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 18:23   #6 (permalink)
Freak Poster
 
dj.kost's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: France
Age: 37
Posts: 324
Member: 3981
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Angry

Quote:
Originally Posted by James Rawlinson
ok, i can see whee you are coming from, but servers have issues, epsecially when they go down for long periods of time! The problem that i have is that ive used other server clients and had 1 f*%#úd k700i for ages, and i had to send it off to be fixed by a setool user, before the update got released! I dont entirely trust server software now, cos it potentially cost me a small fortune in buying logs etc etc and nothing was working, eveything i tried errored!

Please Hack, at least consider it.....????
What are you talking about, there's no log on furiousbox sonyericsson...
  Reply With Quote
Old 06-05-2005, 21:48   #7 (permalink)
Product Manager
 
FuriouS TeaM's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles
Posts: 5,032
Member: 4584
Status: Offline
Sonork: 100.69564
Thanks Meter: 15,093
also is better to make update with server for security reason.
Soon lot of change will happen for Sony-Ericsson phones so trust me better have a server solution. But anyway u have unlimited access so no problem

BR.
Steve.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Help, just need few flashing/unlocking answers - P520 lomna Samsung Flashers, Software, Firmware. 3 02-03-2009 22:42
Flash file for SE W580 and SE CID52 unlock? zxt MT-BOX 0 09-13-2007 07:43
Anywhere for free SE Flashing/unlocking sofware pearsonjohnboy FuriouS II 7 01-14-2006 14:00
JIC LG Flash clip update for se flashing/debranding - plus other unlocking produts! unlockclips.com Main Sales Section 0 08-15-2005 18:58
standalone sony ericsson unlocker!800 usd besteam2002 Main Sales Section 4 08-13-2002 19:43

 



All times are GMT +1. The time now is 16:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27903 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO