GSM-Forum

GSM-Forum (https://forum.gsmhosting.com/vbb/)
-   SMTi (https://forum.gsmhosting.com/vbb/f402/)
-   -   BUG report , SAGEM m63 (https://forum.gsmhosting.com/vbb/f402/bug-report-sagem-m63-827462/)

GSM_MARSHALS 09-19-2009 12:28

BUG report , SAGEM m63
 
hi , i have faced an error while trying to unlock my212x , soft reads fone then it asks to remove battery and to put it back , and always saying to remove battery again and again ... i mean it loads certificate to fone then it doesn't go to server but i asks again to remove battery and to put it ....
Please correct that bug ASAP ...

maplegsm 09-20-2009 07:53

Quote:

Originally Posted by GSM_MARSHALS (Post 4859849)
hi , i have faced an error while trying to unlock my212x , soft reads fone then it asks to remove battery and to put it back , and always saying to remove battery again and again ... i mean it loads certificate to fone then it doesn't go to server but i asks again to remove battery and to put it ....
Please correct that bug ASAP ...

Did U Tried To Select HS Device ?

Br;)
UMER

GSM_MARSHALS 09-22-2009 09:57

Quote:

Originally Posted by maplegsm (Post 4862134)
Did U Tried To Select HS Device ?

Br;)
UMER

yes ... that's the problem ; even after selecting HS , still same

maplegsm 09-22-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by GSM_MARSHALS (Post 4867764)
yes ... that's the problem ; even after selecting HS , still same

What Its CPU Type G1 Or 2.11:(


Br;)
UMER

DZStorm 09-22-2009 16:06

@GSM_MARSHALS

Locosto Phones can have various problems depend situation !
Please try check the next :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=518643
& make test with "COM PORT" Comunication to be sure !
in some cases too , some bad battery contcat or low power can be a reason for that , try use direct power to battery connector
from SMTi external power with a connected charger to box !

GSM_MARSHALS 09-22-2009 21:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DZStorm (Post 4868674)
@GSM_MARSHALS

Locosto Phones can have various problems depend situation !
Please try check the next :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=518643
& make test with "COM PORT" Comunication to be sure !
in some cases too , some bad battery contcat or low power can be a reason for that , try use direct power to battery connector
from SMTi external power with a connected charger to box !

thanks for solution , i didn't used it but i unlocked the phone without selecting HS device , and this what I tried before (i mean both of HS and GP)

anyway , conclusion is after retrying about ~10 times it's done
and here is the screenshot


All times are GMT +1. The time now is 07:18.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -

Page generated in 0.08866 seconds with 6 queries

SEO by vBSEO