GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SMTi Support Sections > SMTi

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2008, 14:21   #1 (permalink)
No Life Poster
 
DZStorm's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: TUNISIA
Age: 40
Posts: 2,563
Member: 160204
Status: Offline
Sonork: 100.113150
Thanks Meter: 2,843
Arrow SMTi HW. modification For Locosto Phones


Hi !!

We found that some people have sometimes a problem with Detection
of some Locosto Phones & we are always working to reduce max. users poblems for better futur works .

For that exist 2 ways to fix this prob :

Exp For :

POWER ON PHONE ...Ok!

- Load Certificate ...Done!
- Load Application ...Done!

- ERROR: OPERATION FAIL, TRY ONCE MORE!



Or


Maybe many users never saw this kind of problems , but in case after check everything of course remember this notice please , Thx


SAGMASTER TEAM
Attached Images
File Type: jpg SMTi_PCB_modification.jpg (62.2 KB, 1128 views)
File Type: jpg com-port.jpg (88.0 KB, 645 views)

Last edited by DZStorm; 09-29-2008 at 21:01.
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to DZStorm For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-28-2008, 16:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
SiLver GSM's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: In My Dreams
Posts: 650
Member: 210304
Status: Offline
Sonork: 100.1573283
Thanks Meter: 1,455
Donate money to this user
Thanx For Solution
for me my boxs working v.v.goood
and My customers love this box and his great updates

Thanx DZStorm

BR,
SiLverGSM
  Reply With Quote
Old 03-28-2008, 17:17   #3 (permalink)
Freak Poster
 
waled descovery's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: egypt
Age: 37
Posts: 237
Member: 496262
Status: Offline
Sonork: 100.106398
Thanks Meter: 17
many thx for good Solution


Br...
waled descovery
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to waled descovery For This Useful Post:
Old 03-28-2008, 18:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
snsoftkiller's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Inside facebook
Age: 43
Posts: 2,618
Member: 250468
Status: Offline
Sonork: 100.110362
Thanks Meter: 92
Is it easy to find this diode ? Sorry I'm not a hardware man
  Reply With Quote
Old 03-28-2008, 18:41   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Softway's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,681
Member: 143889
Status: Offline
Sonork: 100.1584685
Thanks Meter: 341
and what about warranty???? we will loose it...
  Reply With Quote
Old 03-28-2008, 18:46   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 733
Member: 732994
Status: Offline
Thanks Meter: 80
yes ,Waranty loose
Dont Open if u have not problem
  Reply With Quote
Old 03-28-2008, 18:59   #7 (permalink)
No Life Poster
 
DZStorm's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: TUNISIA
Age: 40
Posts: 2,563
Member: 160204
Status: Offline
Sonork: 100.113150
Thanks Meter: 2,843
@tushar™

SMTi have 2 diffrents HW. so if all ok & no problems found no need for this .
SMTi already dont have warranty sticker on Box "that we reserved this for users in futur use to be opened at need !!"
But if some dilers sales with warranty sticker users must ask resellers ! i think that this poitn very clear now
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 04:53   #8 (permalink)
Freak Poster
 
clearcom's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: hk, phils.,shenzhen
Posts: 403
Member: 120669
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Thanks For The Info
...............................
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 04:56   #9 (permalink)
Freak Poster
 
MEDIA_NADIM's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 421
Member: 268712
Status: Offline
Thanks Meter: 479
thanks dear gr8 thing ll u say
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 15:06   #10 (permalink)
No Life Poster
 
IkaMazini's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,668
Member: 162473
Status: Offline
Thanks Meter: 582
where can i find ZENER diode 2v7. example my TP cable for 411X not working if dont short diodes (or ??) 201 after this procedure i unlock my202
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 15:30   #11 (permalink)
Freak Poster
 
shahzadlinks's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: pakistan
Age: 51
Posts: 273
Member: 155330
Status: Offline
Sonork: 100.1585247
Thanks Meter: 7
my box is same problem problem near diode ic 14 legs ic problem.reseller no claim warint
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 15:47   #12 (permalink)
No Life Poster
 
IkaMazini's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,668
Member: 162473
Status: Offline
Thanks Meter: 582
SAGMASTER TEAM i am sorry, but i need more details for solve this prolem.
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 15:49   #13 (permalink)
Banned
 
ricson's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: SWITZERLAND
Age: 51
Posts: 1,563
Member: 18329
Status: Offline
Thanks Meter: 144
for never had problem using smti so never bother to change this diode
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 16:06   #14 (permalink)
No Life Poster
 
spider-man's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ALGERIA, Tlemcen, Tounane
Age: 34
Posts: 4,192
Member: 135039
Status: Offline
Thanks Meter: 1,476
good work mer DZStorm
this modification is nessesary for more stabiliter conection betwin atmega and phone

good luck

spider best regard
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 18:05   #15 (permalink)
Freak Poster
 
shahzadlinks's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: pakistan
Age: 51
Posts: 273
Member: 155330
Status: Offline
Sonork: 100.1585247
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by IkaMazini View Post
SAGMASTER TEAM i am sorry, but i need more details for solve this prolem.
100% 14m ic damaige. tested other box ic change .locosto phones working very well
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Successful tested cables and boxes for Sec. Calypso+ and LoCosto phones unlocking... Oxo_Boxo SAGEM JTAG UNLOCKER 138 08-09-2010 21:27
SagemDD_V7.1 released. New Locosto phone my511x added, surprise for Rocker box owners Oxo_Boxo SAGEM JTAG UNLOCKER 30 01-18-2008 05:54
11.12.07, SagemDD_V6.8 released. New features for Sec.Calypso+ and LoCosto phones. Oxo_Boxo SAGEM JTAG UNLOCKER 64 01-06-2008 06:52
§§§§SMTI is good for SAGEM locosto§§§§§ .::AssAnovic.:: SMTi 1 01-04-2008 21:48
Check this post if you need buy new tp and calbles for locosto phones gsminfo SMTi 4 12-06-2007 22:03

 



All times are GMT +1. The time now is 05:26.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43879 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO