GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Panasonic

Panasonic Panasonic-News...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2015, 07:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: INDIA
Posts: 543
Member: 973227
Status: Offline
Sonork: 100.1583121
Thanks Meter: 270
panasonic p-55 strange issue


hi

i have panasonic P-55 model
which is hang on logo ,i flashed this phone with file " Panasonic_P55_4.4.028.P3.141231.7298D_I01_"
flash success 100%

but after power on phone starts goes on first screen logo then with blank screen shows " 1/1. Modem Up and Down"

can anybody guide me for this issue?



also tried this ver but flash fails at start -(Panasonic_P55_4.4.021.P1.141118.7298D_I01)










thank you
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sureshshetty For This Useful Post:
Old 11-18-2015, 09:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ashishsingh's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: ahmdabad India
Posts: 670
Member: 1424659
Status: Offline
Sonork: 100.1648352
Thanks Meter: 142
Dev-Host - Factory mode fix by Pinto.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service

downlode this file bro and do this job 1000% done ur set on in normal mode...


1. Download and extract all the Files in a folder that's easy to find
2. On ur Phone then connect it to a PC
3. Open cmd to run as administrator
4. type- adb shell
5. Type-
Quote:
-b fctd normal or fctest system reboot

6.Press Enter
7. Phone will restart automatically,
8. Click "unFactroy Mode.bat" when open cmd screen press Enter, wait for it to finish and then press Enter again, Phone again will restart automatically and return to normal



br



ashish singh
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to ashishsingh For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-18-2015, 12:55   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: INDIA
Posts: 543
Member: 973227
Status: Offline
Sonork: 100.1583121
Thanks Meter: 270
great
ashish singh thank you so much


i was thinking last way to send customer to service centre but you did my job




thank you once again

Last edited by sureshshetty; 11-18-2015 at 13:03.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to sureshshetty For This Useful Post:
Old 11-19-2015, 12:00   #4 (permalink)
Freak Poster
 
ramrajbhopal's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: BHOPAL CITY OF LACK'S
Age: 32
Posts: 265
Member: 768205
Status: Offline
Thanks Meter: 40
not working salution
  Reply With Quote
Old 11-19-2015, 13:03   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: INDIA
Posts: 543
Member: 973227
Status: Offline
Sonork: 100.1583121
Thanks Meter: 270
ramrajbhopal this working solution
you need to copy and paste above command correctly

you may be need pc restart if it fails though you gave correct command , i faced so
keep patience and try

goodluck
  Reply With Quote
Old 11-21-2015, 13:15   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 79
Member: 953066
Status: Offline
Thanks Meter: 7
unFactroy Mode.bat
how to download this file
  Reply With Quote
Old 11-21-2015, 14:16   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: INDIA
Posts: 543
Member: 973227
Status: Offline
Sonork: 100.1583121
Thanks Meter: 270
copy first line of ashishsingh post and search in google you will find all
  Reply With Quote
Old 11-28-2015, 11:03   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: srinagar jammu and Kashmir
Posts: 143
Member: 2317380
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by sureshshetty View Post
hi

i have panasonic P-55 model
which is hang on logo ,i flashed this phone with file " Panasonic_P55_4.4.028.P3.141231.7298D_I01_"
flash success 100%

but after power on phone starts goes on first screen logo then with blank screen shows " 1/1. Modem Up and Down"

can anybody guide me for this issue?



also tried this ver but flash fails at start -(Panasonic_P55_4.4.021.P1.141118.7298D_I01)










thank you



check the volume keys




waseem raja
  Reply With Quote
Old 01-12-2016, 14:13   #9 (permalink)
No Life Poster
 
RICKY great's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA BHUBANESWAR
Posts: 730
Member: 641849
Status: Offline
Sonork: 100.1619689
Thanks Meter: 44
hi i had the same issue earlier before trying this wht i did is i tried with a sp tool scatter file now its on logo then off then again i tried to flash with ygdp tool now flashing always stops with 75% kindly revert if anyone having a solution
  Reply With Quote
Old 01-20-2016, 09:59   #10 (permalink)
Freak Poster
 
simcityreal's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: india,kerala..in NAJMU
Posts: 386
Member: 955971
Status: Offline
Sonork: 100.1638835
Thanks Meter: 112
Device Not Found...in adb shell....,

Device Manager Detected And Show"CMCC Composite ADB Interface".......

Thanks....
  Reply With Quote
Old 01-20-2016, 10:04   #11 (permalink)
No Life Poster
 
faisalkhan12345's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: mumbai
Age: 31
Posts: 2,497
Member: 1969619
Status: Offline
Sonork: 100.1670362 QQ3052215670
Thanks Meter: 1,575
https://drive.google.com/file/d/0B2E...l5b0pkeGs/view

rung modem press 1 n enter ur problem solved
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to faisalkhan12345 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-20-2016, 10:19   #12 (permalink)
Freak Poster
 
simcityreal's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: india,kerala..in NAJMU
Posts: 386
Member: 955971
Status: Offline
Sonork: 100.1638835
Thanks Meter: 112
Not Solved...
  Reply With Quote
Old 01-21-2016, 10:34   #13 (permalink)
Freak Poster
 
simcityreal's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: india,kerala..in NAJMU
Posts: 386
Member: 955971
Status: Offline
Sonork: 100.1638835
Thanks Meter: 112
problem solved with Micromax A310 after flash factory mode..FIXED
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:36.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35331 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO