GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > J.A.F - Just Another Flasher > J.A.F. By Jafsupport.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2010, 14:55   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,403
Member: 772651
Status: Offline
Thanks Meter: 1,587
problem with my jaf


when ever i connect any phone i get this error

Code:
Detected PKEY: 90009B5E
P-key nokia module version 01.02
Detected JAF INTERFACE version: 01.B4, Driver version: 40000, Library version: 30107
JAF DCT4/BB5 LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\
JAF DCT4/BB5 PRODUCT DIR: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\
JAF USB LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\FlashUSB\
JAF DCT3/DCTL LOADERS DIR: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash3\
USB Cable Driver version: 7.1.29.0
Changing mode...Done!
Booting phone...
Unknown field ID!
Error sync the phone...
i am using virtual_pkey Smart card -v5.0 (c) Daniel ********

{emulator}

please suggest me how i repair this
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ajit bs For This Useful Post:
Old 10-12-2010, 18:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,403
Member: 772651
Status: Offline
Thanks Meter: 1,587
is there any one who can help me to solve my problem when ever i connect the phone it shows
error sync the phone ,,,,,,,,,,,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ajit bs For This Useful Post:
Old 10-13-2010, 07:20   #3 (permalink)
vvk
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: malaysian
Age: 50
Posts: 97
Member: 46292
Status: Offline
Thanks Meter: 1
my jaf also is same problem
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vvk For This Useful Post:
Old 10-14-2010, 17:00   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Location: Romania
Age: 42
Posts: 103
Member: 276997
Status: Offline
Thanks Meter: 7
jaf is dead......this error is just in bb5 mode .....just search in forum for repair jaf boxes..and your problem will be solved.....I had the same problem and I solved
...just search JAF_box_atmega-fix_with_video.rar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tiby_gsm For This Useful Post:
Old 10-14-2010, 18:09   #5 (permalink)
No Life Poster
 
net.tarik's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Green Forest
Posts: 1,125
Member: 1316000
Status: Offline
Sonork: 100.1624093
Thanks Meter: 348
bro,
check dct4 model if you get error then you repair your box easily.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f421...epair-1014764/
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to net.tarik For This Useful Post:
Old 10-17-2010, 08:12   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Member: 1330031
Status: Offline
Thanks Meter: 1
any user can have new jaf driver so pleas send me on my email id - [email protected]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to spdmax For This Useful Post:
Old 10-21-2010, 21:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Vijendra Saini's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Back after long time :-)
Age: 37
Posts: 4,397
Member: 398557
Status: Offline
Sonork: 100.1578489
Thanks Meter: 1,514
There are many tool present in the forum which were repaired jaf box.So use search button

Br.
Vijendra Saini.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Vijendra Saini For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 02-26-2016 13:52
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 16:29
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 17:10.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29559 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO