GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Seking Server

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2008, 02:12   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Brasil
Posts: 6
Member: 803396
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy problem W300


problem with the W300's time to make the reading of the error
Now the unit is lighting the red light on the side
what to do now?


Please.
 
Old 07-01-2008, 14:26   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 451
Member: 724413
Status: Offline
Thanks Meter: 205
i think must be repaired
 
Old 07-01-2008, 14:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
John(LMT)'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: "Alfa-Gsm"
Posts: 514
Member: 507536
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Lightbulb W300 Problem

Quote:
Originally Posted by Jose Maciro View Post
problem with the W300's time to make the reading of the error
Now the unit is lighting the red light on the side
what to do now?


Please.
Hello mate, you must perform a Full Flashing to your phone, with any SE tool, so post results or question bro.-

Regards!

..::Alfa-Gsm::..
 
Old 07-01-2008, 16:30   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Brasil
Posts: 6
Member: 803396
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy

I spent a flash and continued the same way without recognizing usb and the infra-red light flashing
 
Old 07-10-2008, 15:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
tito millo's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Where money is made
Age: 33
Posts: 3,045
Member: 390642
Status: Offline
Sonork: 100.1573430
Thanks Meter: 2,476
That is GDFS problem u must repair it with an other tool by Test Point

BR,
Tito Millo
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w300 charge problem Axlguns Sony Ericsson Hardware Repair 7 11-29-2008 13:09
How repair problem of EROM to K310, K510, W300. W810?? Tel-Cell Sony Ericsson Hardware Repair 2 08-28-2007 13:20
W300, W710, K310 & K510 White screen problem alex12345 Universalbox 3 03-21-2007 18:14
W300 imei change and flash problem dulepoff Universalbox 11 02-01-2007 06:23
w300 problem!!!! tito millo Cruiser Suite 1 01-24-2007 00:36

 



All times are GMT +1. The time now is 05:13.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.13874 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO