GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > BB5BOX Products > BB5BOX

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2007, 13:34   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 220
Member: 232050
Status: Offline
Thanks Meter: 23
FBUS Lights? Cannot connect any phones!


Hi, I recently purchased this box as an upgrade to uid, but I have not managed to use it yet as i cannot get any phones to connect. I have installed on several computers but still get the 'ERROR: Cannot detect phone on FBUS interface'.

I have the latest firmware/ software and have checked the cable which seems fine, i cannot read any phone either through mini usb or pop port connector. I notice that i have no fbus leds lit at all - is this normal?

I recieved 2 cables with this box, one with pop port/mini usb etc and the other with just 2 testpoint needles and tweezer connector - what is this cable used for, and how do you establish fbus connection when using this cable?

I'm sorry if these questions seem silly or if they have been answered already, but i have searched and found no solution to this problem and i have a stack of phones which need unlocking!

many thanks
  Reply With Quote
Old 12-21-2007, 13:39   #2 (permalink)
No Life Poster
 
bauzito's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Near the sea... Portugal
Age: 48
Posts: 1,374
Member: 120120
Status: Offline
Sonork: 100.1592092
Thanks Meter: 234
Hey bro if there´s no light´s at all, i think you have a faulty box!!!
in standby mode your box must show two red light´s,one blue and another green!
that is if you have install your box the correct way.
  Reply With Quote
Old 12-21-2007, 15:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 220
Member: 232050
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Hi, thanks for reply. I have 2 red lights for pwr, none for fbus, one lit for sc, and one lit for usb
  Reply With Quote
Old 12-21-2007, 15:17   #4 (permalink)
No Life Poster
 
bauzito's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Near the sea... Portugal
Age: 48
Posts: 1,374
Member: 120120
Status: Offline
Sonork: 100.1592092
Thanks Meter: 234
when you open the software does the blue light blink´s or not?
Have you read manual?
You must power on the phone so it can enter in test mode before press info button.
What model´s have you tryed?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot connect any phone to cruiser 13.20 via USB franklin12004 Cruiser Suite 2 09-19-2009 22:10
I cannot connect any phone helyeah SmartKey 8 02-12-2009 19:54
j750i cannot connect hte phone alssalafiy Easy-Unlocker 1 04-16-2008 13:19
I cannot connect to Phone Manager AnnieD LG 4 10-15-2005 22:59

 



All times are GMT +1. The time now is 11:24.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.11750 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO