GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SpiderMan

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-07-2007, 10:00   #16 (permalink)
Product Manager
 
M@TRIX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: ✿
Age: 47
Posts: 621
Member: 17865
Status: Offline
Sonork: 100.73724
Thanks Meter: 267

@ ryumahon
pls use the flash that you take from the phone and when you flash it pls select (Unprotect MTK2 ) this you can find in V 2.181
thx and wating answer
 
Old 12-07-2007, 10:21   #17 (permalink)
Product Manager
 
M@TRIX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: ✿
Age: 47
Posts: 621
Member: 17865
Status: Offline
Sonork: 100.73724
Thanks Meter: 267
@ scw connect
this not se section this only for chines mobile thx
 
Old 12-07-2007, 12:39   #18 (permalink)
No Life Poster
 
ATIEFUOR-GSM's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 45
Posts: 860
Member: 132856
Status: Offline
Thanks Meter: 36
I find i difficult to select the cable any help?
 
Old 12-07-2007, 16:41   #19 (permalink)
Product Manager
 
M@TRIX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: ✿
Age: 47
Posts: 621
Member: 17865
Status: Offline
Sonork: 100.73724
Thanks Meter: 267
@ atiefoo-gsm
some mobile like N95 chines phone can read and flash from you usb out
and also same model but from diffrant factory can read and flash from the headset out
and also this headset out need diffrant kind of cable one with 3 bin and one with 4 bin
so this is the problim with chines mobile diffrant factory use diffrant software and hardware
so this need you to chek what cable can use with the mobile
thx
 
The Following User Says Thank You to M@TRIX For This Useful Post:
Old 12-15-2007, 16:21   #20 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Age: 40
Posts: 60
Member: 212957
Status: Offline
Thanks Meter: 4
spider man box

how to get this box in india?
there is no any reseller here ?
what is price of box?

pls inform



[email protected]
 
Old 12-15-2007, 20:32   #21 (permalink)
No Life Poster
 
rashel.com's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Hong Kong
Posts: 1,736
Member: 460857
Status: Offline
Thanks Meter: 804
Arrow Help MPEG4(CGC)

i need MPEG4(CGC) cpu


i am not deteced this cpu please help
 
Old 12-16-2007, 09:38   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: cbe
Age: 43
Posts: 12
Member: 502214
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Sir Pls Mpeg4 Pin Out No Module No Help Me Any Body
 
Old 12-16-2007, 21:05   #23 (permalink)
No Life Poster
 
T Mobile's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Age: 43
Posts: 561
Member: 186632
Status: Offline
Thanks Meter: 51
How can I login support ?

I choice tab : Online_download_flash & get error : Sorry£¡No Date! Or Please Select Right System Parameter.! . What is this error ? How can I login support area ?
 
Old 12-16-2007, 22:43   #24 (permalink)
No Life Poster
 
rakishi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 62
Posts: 515
Member: 63042
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Hi there So far I had fixed lots of China Phone but there is one function in the box I want to know and how to use..

There s a RJ Female 8 pins connector on our box, How do we use this? Does this have the same pinouts on Universal Box?

There was one time the Box cannot detects the phone so i have to open and i made a RX TX gnd connection (typical Infinity pinouts) but seems cannot have it connected...

Thanks for the reply....
 
Old 12-20-2007, 04:54   #25 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: china
Posts: 1,572
Member: 637177
Status: Offline
Sonork: 100.103098
Thanks Meter: 8,663
Quote:
Originally Posted by T Mobile View Post
I choice tab : Online_download_flash & get error : Sorry£¡No Date! Or Please Select Right System Parameter.! . What is this error ? How can I login support area ?
already fix this problem,please check again
 
Old 12-22-2007, 09:12   #26 (permalink)
No Life Poster
 
muhned's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: EingneeR
Posts: 547
Member: 201469
Status: Offline
Sonork: software
Thanks Meter: 50
hi

i have problem with spiderman it not work format index auto

seem me this message

index format auto error so do you still maybe dead the phone

otherwise you choose adress format yourself

what i do ?
 
Old 12-26-2007, 13:00   #27 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: In your heart
Posts: 409
Member: 9224
Status: Offline
Thanks Meter: 18
same index auto problem and continuing cause blank screen
 
Old 12-28-2007, 19:15   #28 (permalink)
No Life Poster
 
muhned's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: EingneeR
Posts: 547
Member: 201469
Status: Offline
Sonork: software
Thanks Meter: 50
why spider man not spport ztc 168 & n95 without headset phone & anylink n99i & n880

we need update support them
 
Old 12-30-2007, 19:34   #29 (permalink)
No Life Poster
 
muhned's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: EingneeR
Posts: 547
Member: 201469
Status: Offline
Sonork: software
Thanks Meter: 50
spider man team help

ztc 168 i opening it and read on chip

M ARM MT6226BA ( big chip )

M MT6129N

is spider man support it ?
 
Old 12-31-2007, 09:00   #30 (permalink)
Product Manager
 
M@TRIX's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: ✿
Age: 47
Posts: 621
Member: 17865
Status: Offline
Sonork: 100.73724
Thanks Meter: 267
Hi muhned
we support as we can and if we got mobile from the market
some time mobile hardware and soft is same like what you have.
but in diffrant name so i can not find this model
if you can send this mobile we can support it and send back to you.
thx
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 16:29
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 15:16.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.27082 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO