GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SpiderMan

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-14-2008, 06:00   #46 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: china
Posts: 1,572
Member: 637177
Status: Offline
Sonork: 100.103098
Thanks Meter: 8,663

@kasamiko
hardware not same,the start address not same.so if your phone working. you can use unlock button in program 2.184beta version for your phone go factory defaults
 
Old 01-14-2008, 09:50   #47 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: unlock code
Posts: 75
Member: 652513
Status: Offline
Thanks Meter: 30
How i know phone rx tx pins ( Cant see rx tx on pb )?
Is there any method to find it ?
Quote:
Originally Posted by jack-china View Post
china phone have many model and different cable.if have phone no have the cable for use it .you can make one cable in universal cable or RJ Cable for your phone

Last edited by sandy9669; 01-14-2008 at 09:56.
 
Old 01-17-2008, 02:54   #48 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philippines
Posts: 898
Member: 42604
Status: Offline
Thanks Meter: 187
Quote:
Originally Posted by irfan sheikh View Post
I am new user
I have some problem that when i attached the nokia N 78 (china) mobile to read flash get some error

open comp4 success
Target's hw_ver :0x8A02
Target's sw_ver :0x8A01
Taget's CPU UID FFFDFFF
Download BootLoader now...
[BROM] fail to download Da to baseband chip's
Thread over then closed Com4

what should i do?
thanks advance
Irfan Sheikh
I experience it on ver 84beta..

is the phone powering on when you try to boot? the phone should NOT power ON i supposed..

here's the trick..

when the soft says released the ON/OFF key..DON'T released it!! wait tell the progress bar is about 10 - 15% then release...

it works on ZTC 868...

try it..
 
Old 01-20-2008, 21:06   #49 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: unlock code
Posts: 75
Member: 652513
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Wats the way to find rx-tx on pcb ? please tell .... i have spiderman box ... ( Its not show anywhere on pcb )
 
Old 01-20-2008, 23:32   #50 (permalink)
No Life Poster
 
rakishi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 62
Posts: 515
Member: 63042
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Hi!

I have here A CECT Q380 when you power it on it has an I phone icon on start up, also its a spreadtrum chip . First i used our 18 pins cable succesfully Cable define on MTK /Spreadtrum Tab but cannot make READ function work, second i also tried using Spreadtrum cable # 3 but seems not asking driver! And third i was able to located Rx/ Tx /Gnd which can be seen inside the PCB tried making proper connection on spiderman BOTH universal cable and Thru USB (usb not recognized) not working.
Please tell us is this model supported and how should it done so we can have this connected?
Thanks for replying........
 
Old 01-21-2008, 11:48   #51 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: china
Posts: 1,572
Member: 637177
Status: Offline
Sonork: 100.103098
Thanks Meter: 8,663
Quote:
Originally Posted by rakishi View Post
Hi!

I have here A CECT Q380 when you power it on it has an I phone icon on start up, also its a spreadtrum chip . First i used our 18 pins cable succesfully Cable define on MTK /Spreadtrum Tab but cannot make READ function work, second i also tried using Spreadtrum cable # 3 but seems not asking driver! And third i was able to located Rx/ Tx /Gnd which can be seen inside the PCB tried making proper connection on spiderman BOTH universal cable and Thru USB (usb not recognized) not working.
Please tell us is this model supported and how should it done so we can have this connected?
Thanks for replying........
this phone is copy i phone phone? you can make new usb cable for this phone
GND:12 17 18
RXD:11
TXD:13
Attached Images
File Type: jpg 55_6840_34bae53636ff311.jpg (15.9 KB, 130 views)
File Type: jpg 55_6840_d8c8fdf7f11b6ff.jpg (13.6 KB, 98 views)
 
Old 01-21-2008, 22:46   #52 (permalink)
No Life Poster
 
rakishi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 62
Posts: 515
Member: 63042
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Yes same phone!
Will try the above pinouts and Driver same as spider when asked?
 
Old 01-22-2008, 07:13   #53 (permalink)
No Life Poster
 
rakishi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 62
Posts: 515
Member: 63042
Status: Offline
Thanks Meter: 117
Sir i followed the above pinouts for a USB cable but no response!

key up
18 17 . . . 13 12 11 . . . . . 5 . . . 1

18 17 12 -gnd
13 tx
11 rx
5 +

Last edited by rakishi; 01-22-2008 at 07:22.
 
Old 01-25-2008, 19:44   #54 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Member: 689157
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have a problim

i use spiderman to flash my anycool d66

but i have a white screen in the end

and the program never defind the cable again!!!
 
Old 01-25-2008, 21:05   #55 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 477
Member: 281925
Status: Offline
Sonork: 100.113915
Thanks Meter: 63
i have this phone
and also have this problem
it showing only i-phone logo
and i found coract pinout
keypad uper
count left to right
. . . . . 6-rx . 8-tx . . 17/18 grd

also u find pinout back side on display

now come to the point

i try to connact with in$$ity box and $t box
but phone not connacting
if u find any solution pls post here bro

Last edited by shripalkawdia; 01-25-2008 at 21:11.
 
Old 02-01-2008, 06:54   #56 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 496
Member: 274436
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Hi. I have a problem with spiderbox software. when i start it and push the button "Connect" then software just close, no errors on display.(tested on 2 PC). Drivers and soft last ver. 2.186. But strange... on some PC in virtual machine box work perfect. what it's may be? if wondows problem or ....? pls. fix.

and MTK_ResV1.2.exe don't run too.
 
Old 02-01-2008, 07:37   #57 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: china
Posts: 1,572
Member: 637177
Status: Offline
Sonork: 100.103098
Thanks Meter: 8,663
@spyer
open device manager check the spiderman box driver
box driver
 
The Following User Says Thank You to jack-china For This Useful Post:
Old 02-01-2008, 08:18   #58 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 496
Member: 274436
Status: Offline
Thanks Meter: 26
You don't read what i wrote. If problem been in driver then virtual machine don't work with box.
 
Old 02-01-2008, 08:35   #59 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 496
Member: 274436
Status: Offline
Thanks Meter: 26
If driver not corectly instaled on PC then on virtual machine box don't detected!
Attached Images
File Type: jpg VMware_with_box.jpg (99.4 KB, 254 views)
File Type: jpg VMware_withuot_box.jpg (63.2 KB, 254 views)
 
Old 02-01-2008, 08:39   #60 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 496
Member: 274436
Status: Offline
Thanks Meter: 26
If is bug in software or in windows? maybe i must reinstal windows? but if this bug repeat again i must again reinstal windows?
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 11:57
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 16:29
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 07:01.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.25320 seconds with 10 queries

SEO by vBSEO