GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Matador Engine Products > AlcaBull

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2008, 12:29   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Member: 774479
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Red face How To Activate Alcabull Box


[FONT='Verdana','sans-serif']need to activate my alcabull box

[/FONT]

Serial: 0100208b1f
Username: Speedpc
Password:
Email: [email protected]
Activation Date: 2008-05-17 05:27:47
[FONT='Verdana','sans-serif']reseller gsmboutique france[/FONT]

Country: France (FR)
[FONT='Verdana','sans-serif']

please, thank's[/FONT]
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 00:15   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: May 2008
Posts: 633
Member: 764475
Status: Offline
Sonork: 100.1574238
Thanks Meter: 189
Quote:
Originally Posted by pcspeed View Post
[FONT='Verdana','sans-serif']need to activate my alcabull box[/font]
[FONT='Verdana','sans-serif'][/font]
[FONT='Verdana','sans-serif'][/font]
Serial: 0100208b1f
Username: Speedpc
Password:
Email: [email protected]
Activation Date: 2008-05-17 05:27:47
[FONT='Verdana','sans-serif']reseller gsmboutique france[/font]

Country: France (FR)
[FONT='Verdana','sans-serif'][/font]
[FONT='Verdana','sans-serif'][/font]
[FONT='Verdana','sans-serif']please, thank's[/font]
Hey brother, If u want to activate your box contact your reseller

br gsm_marrakech
  Reply With Quote
Old 05-27-2008, 09:26   #3 (permalink)
Product Supporter
 
pinheadZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Matador Engine OS
Posts: 890
Member: 7582
Status: Offline
Sonork: 100.91225
Thanks Meter: 4
Already activated.

Br,

www.MatadorEngine.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to activate my boX to dct4+ phones. mayreddy Universalbox 8 09-06-2009 16:18
MANOLE BB5box.org How to activity the BOX and how to update the firework shumrtong BB5BOX 4 11-13-2007 11:11
how to activate my box wd cruiser plus? donex74 Cruiser Suite 6 06-09-2007 09:08
Help me I had UFS-3 + HWK but it clone So How to use it and how to active my box dvdaio UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 05-23-2007 21:27

 



All times are GMT +1. The time now is 20:28.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14182 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO