GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Matador Engine Products > FMA clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-20-2008, 02:30   #16 (permalink)
No Life Poster
 
fonesunlock's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 793
Member: 9428
Status: Offline
Thanks Meter: 120

Quote:
Originally Posted by maxmix View Post
What is the best price for the FMA clip.... Who has them in stock in the UK and This will defo do Alcatel 201 straight out of the box ?

I have SE Tool and Jaf, can I update through this ? Sorry for all the Q's It's just that the last clip I got from Rascal (Solar) was not very good....

No updates etc....

maxmix
What makes you think this ones any better,, tried unlocking a E230x locked to Orange UK, must have spent a good 40mins on it, wouldn't have it.. Solarclip done it within secs.
  Reply With Quote
Old 03-20-2008, 13:09   #17 (permalink)
Freak Poster
 
maxmix's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scotland
Posts: 451
Member: 18535
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by fonesunlock View Post
What makes you think this ones any better,, tried unlocking a E230x locked to Orange UK, must have spent a good 40mins on it, wouldn't have it.. Solarclip done it within secs.
Well it is doing newer models with protected boot....

It cant be any worse Their was not a single update for the last piece of junk lol

maxmix
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 12:26   #18 (permalink)
No Life Poster
 
CrKdz13's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Djazair
Posts: 1,274
Member: 111121
Status: Offline
Sonork: 100.99340 : CrKdz13
Thanks Meter: 487
Quote:
Originally Posted by maxmix View Post
What is the best price for the FMA clip.... Who has them in stock in the UK and This will defo do Alcatel 201 straight out of the box ?

I have SE Tool and Jaf, can I update through this ? Sorry for all the Q's It's just that the last clip I got from Rascal (Solar) was not very good....

No updates etc....

maxmix
69 , and the only solution in the world that can do direct unlock , i think best clip for old and new VLE , and updatable , about update , u need an UNIBOX , so u cant with JAF , and about SE-Tool need some one who can confim that , but if u have SMART-SAM u can use the same update cable
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 21:57   #19 (permalink)
Freak Poster
 
maxmix's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scotland
Posts: 451
Member: 18535
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Thanks Shaytan... I have smartsam Will order one form the UK next week

maxmix
  Reply With Quote
Old 03-29-2008, 14:12   #20 (permalink)
No Life Poster
 
Gjakova's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Republic of Kosova
Age: 54
Posts: 681
Member: 189304
Status: Offline
Sonork: 100.1614605
Thanks Meter: 40
i stil waiting for fma clip to get in hand,but i belive jaf can be used too with com-emulator...
  Reply With Quote
Old 01-25-2009, 18:54   #21 (permalink)
No Life Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 1,079
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 64
for active My FMA clip

Hi
I don't know why www.fmaclip.com don't work for hepl me to active my FMA clip. if i go to the site i see this messeng : fmaclip.com expired on 12/18/2008 and is pending renewal or deletion
What the explain of that.
  Reply With Quote
Old 01-29-2009, 17:10   #22 (permalink)
No Life Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 1,079
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 64
how work http://www.fmaclip.com for update FMA

Hi
i come to by one FMA clip; but on http://www.fmaclip.com i don't see the link wich can help me to update and download FMAclient.exe
Think
  Reply With Quote
Old 01-30-2009, 12:04   #23 (permalink)
No Life Poster
 
electrolandgsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: romania-bm
Age: 41
Posts: 1,422
Member: 174315
Status: Offline
Thanks Meter: 123
HERE U HAVE RAPIDSHARE LINK:
http://rapidshare.com/files/19150741...lient.rar.html
  Reply With Quote
Old 02-06-2009, 17:24   #24 (permalink)
No Life Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 1,079
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 64
think; the UB for update

Think you my frend for your help , now what UB can i use for update: i have infinity box , multi box lite , usbII , tonardo, matrix box, cruiser and sag DD box
  Reply With Quote
Old 02-06-2009, 18:35   #25 (permalink)
No Life Poster
 
electrolandgsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: romania-bm
Age: 41
Posts: 1,422
Member: 174315
Status: Offline
Thanks Meter: 123
Quote:
Originally Posted by roni2 View Post
Think you my frend for your help , now what UB can i use for update: i have infinity box , multi box lite , usbII , tonardo, matrix box, cruiser and sag DD box
infinity should be just fine
  Reply With Quote
Old 02-09-2009, 20:21   #26 (permalink)
No Life Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 1,079
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 64
i try with infinity and it display this msg:

Connecting to server... SERVER is OFFLINE!!!
Reading SN CLIP Plug Power Clip Now..OK.
SN : 01A0022F
Connecting to server... SERVER is OFFLINE!!!
Reading SN CLIP Plug Power Clip Now..OK.
SN : 01A0022F
Connecting to server... SERVER is OFFLINE!!!
Reading SN CLIP Plug Power Clip Now..OK.
SN : 01A0022F
Connecting to server... SERVER is OFFLINE!!!

i try a lot of time but i have the same thing; it is like the website is not work or i don't know
  Reply With Quote
Old 05-09-2009, 23:47   #27 (permalink)
Freak Poster
 
ramongaru's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: nigeria
Age: 41
Posts: 256
Member: 73254
Status: Offline
Sonork: 100.1583566
Thanks Meter: 13
how does it connect to server..... i mean usb or connection cable port not present
  Reply With Quote
Old 07-28-2009, 16:04   #28 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 442
Member: 1035393
Status: Offline
Thanks Meter: 81
Quote:
Originally Posted by electrolandgsm View Post
Please upload once again this file. I need it to start my work with this tool. And site www.FMAclip.com is dead....

Thanks for reply.
  Reply With Quote
Old 07-29-2009, 13:30   #29 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 442
Member: 1035393
Status: Offline
Thanks Meter: 81
Supports are sleeping ? Why users can't get software to begin working with product?
  Reply With Quote
Old 12-24-2009, 00:18   #30 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 51
Member: 564500
Status: Offline
Thanks Meter: 1
FMAClient.exe please!!

please someone upload FMAClient.exe for us.
Support site is dead and we can not get it in anywhere.
I need to activate & update for my FMA clip.
please.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guide on how to use T-Mobile UK internet on your iPHONE... BaNgErS iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 2 06-05-2008 19:02
<<< NEW MT-PRO LITE in hand,HOW to deal with it? >>> keaelite MT-BOX 3 09-20-2007 07:38
How to use your software to change CDA of Sony P990i? tedtaz KULANKENDI Server 1 04-24-2007 12:45
how to use usb to parallel with smart clip btl Smart-Clip 5 02-09-2007 23:39
SST Update v7.0 in your hands now :-) Gsm Experts SST-Dongle 4 02-10-2006 14:03

 



All times are GMT +1. The time now is 17:29.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20907 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO