GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2008, 22:08   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 72
Member: 731821
Status: Offline
Thanks Meter: 4
hi team


im new one use china editor

1 question
are sombody have trick or solution about
"Free Space"


txs
  Reply With Quote
Old 03-23-2008, 19:29   #2 (permalink)
Product Supporter
 
fishMD's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ukraine, WildWest
Age: 38
Posts: 134
Member: 407231
Status: Offline
Thanks Meter: 490
Cannot find free space in firmware? Or what?
  Reply With Quote
Old 03-25-2008, 13:53   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 72
Member: 731821
Status: Offline
Thanks Meter: 4
find free space is ok ..
but if flashed edited file phone was going to dead ??

frimware is
download

txs
  Reply With Quote
Old 03-25-2008, 14:10   #4 (permalink)
Product Supporter
 
fishMD's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ukraine, WildWest
Age: 38
Posts: 134
Member: 407231
Status: Offline
Thanks Meter: 490
try write SEC file to phone or write only differents into working phone
  Reply With Quote
Old 03-25-2008, 14:11   #5 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 22,024
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 181,981
If phone died after flashing full bin, by Flash tool, you must flash also sec file in phone. File sec china editor create in same folder with input file after open input file.
  Reply With Quote
Old 03-25-2008, 14:17   #6 (permalink)
Product Supporter
 
NoName®'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: China
Posts: 3,320
Member: 129885
Status: Offline
Sonork: 100:1603514
Thanks Meter: 6,174
Or you can use MTKDecrypt tool
  Reply With Quote
Old 03-25-2008, 17:11   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 72
Member: 731821
Status: Offline
Thanks Meter: 4
i know procedure about flashing edited file
in full flash if phone not live then write SEC that i right
i have try other phone is working good

i test with open edited frimware
and get blank fields in language ???


about MTKDecrypt i not use that
need more info here


txs
  Reply With Quote
Old 03-27-2008, 17:46   #8 (permalink)
Product Supporter
 
fishMD's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Ukraine, WildWest
Age: 38
Posts: 134
Member: 407231
Status: Offline
Thanks Meter: 490
1. Software has bug wich will fixed in future release - if free space not found - logging that free space present =)
2. You firmware really have not free space for new lang
3. I make free space via Media Export. Than I edit one bitmap and Import back.
4. Your firmware - http://rapidshare.com/files/10280813...g_OUT.rar.html
  Reply With Quote
Old 03-27-2008, 18:04   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Andra's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: AD
Posts: 4,665
Member: 976728
Status: Offline
Sonork: 1589709
Thanks Meter: 4,775
wowww......
nice team ..


one question again
if expoting media that is longgg.... ???
or my pc have problem here
txs
  Reply With Quote
Old 03-27-2008, 22:59   #10 (permalink)
mk
Product Manager
 
mk's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 499
Member: 199768
Status: Offline
Sonork: 100.1607571
Thanks Meter: 16,137
Quote:
Originally Posted by andra widianto View Post
one question again
if expoting media that is longgg.... ???
problem fixed on 1.7 RC1
  Reply With Quote
Old 03-28-2008, 01:22   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Andra's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: AD
Posts: 4,665
Member: 976728
Status: Offline
Sonork: 1589709
Thanks Meter: 4,775
txs for confrim

working good here

  Reply With Quote
Old 03-06-2016, 15:30   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 118
Member: 2476003
Status: Offline
Sonork: 100.1664157
Thanks Meter: 8
hi team i was repairing network samsung i9300 suddenly baseband became unknow and imei null dear what i can do now while i flash it by different flash file plz help me iam waiting u
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hi team vishvaraj Infinity-Box 1 09-13-2008 13:00
hi team i have two phones with only showing error on screen unlock_solution Infinity-Box 5 05-31-2008 12:46
hi team alcabull jrrueda AlcaBull 0 04-18-2008 00:45
Hi team alcbull your box is the best but.... jrrueda AlcaBull 0 04-07-2008 18:29
hi team in mtk cannot detect pinouts in infinion always detect wrong pinouts unlock_solution MC-Tool 5 01-15-2008 12:04

 



All times are GMT +1. The time now is 20:05.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.14815 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO