GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2014, 06:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,033
Member: 534777
Status: Offline
Thanks Meter: 214
i9300 sensor problem


Hi All, i have an s3 i9300 which fell in water. i cleaned it ultrasonic cleaning machine and isopropanol and it came on. the problem though is everything else works ok but the MENU and BACK keys at the bottom dont respond though i have changed the sensors with working ones.

can someone please show me how to fix this problem on the board, cos i suspect that's where the problem is coming from.

thanx and best wishes
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:33.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.10368 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO